Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 20:21

Καλοκαίρι Mode on: Όταν το κάτω μέρος στα γυναικεία μαγιό γίνεται fashion statement

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήδη οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν, κάνοντας την διάθεση για βουτιές όλο και πιο έντονη. Δεν χρειάζεται λοιπόν να περιμένετε το Πάσχα για να διαλέξετε καινούργια γυναικεία μαγιό, αφού τώρα μπορείτε να αναζητήσετε τα πιο στυλάτα κομμάτια από την άνεση του σπιτιού σας.

Φυσικά τα γυναικεία μαγιό μπικίνι δεν είναι όλα ίδια, αφού μπορεί να διαφέρουν όχι μόνο στο πάνω, αλλά και στο κάτω μέρος. Συγκεκριμένα τα bottom bikini διατίθενται σε τόσες πολλές παραλλαγές για να κάνετε mix and match, ώστε το μαγιό που θα επιλέξετε να είναι εντελώς ξεχωριστό. Από το κλασικό string Brazilian μαγιό, μέχρι το σορτσάκι μαγιό μπόξερ, οι επιλογές του κάτω μέρους σε γυναικεία μαγιό είναι πραγματικά αμέτρητες.

Για τολμηρές εμφανίσεις

Το έχετε δει, το έχετε όμως τολμήσει; Τα εντυπωσιακά μαγιό στρινγκ είναι η νέα τάση στα γυναικεία μαγιό μπικίνι και βάζουν φωτιά στην παραλία αναδεικνύοντας τους σμιλεμένους γλουτούς σας. Γνωστά και ως brazilian μαγιό ή απλώς μπραζίλ, είναι τα κλασικά και αγαπημένα μας string σε αδιάβροχη έκδοση, για να μαγνητίσετε τα βλέμματα σε κάθε σας βήμα. Με τεράστια ποικιλία σε χρώματα και prints, με κορδέλες ή κορδόνια στο πλάι, ή ακόμη και λωρίδες ύφασμα, τα μαγιό στρινγκ αποτελεί διαχρονικά το πιο δημοφιλές κάτω μέρος σε γυναικεία μαγιό.

μαγιώ.jpg

Για πιο αθλητικό στυλ

Είτε είστε φαν του beach volley, είτε απλώς έχετε πιο αθλητικό σώμα και θέλετε τα γυναικεία μαγιό μπικίνι που επιλέγετε να ακολουθούν την γραμμή του, τότε το σορτσάκι μαγιό μπόξερ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Με πιο φαρδύ κόψιμο στο κάτω μέρος, τα συγκεκριμένα γυναικεία μαγιό είναι σχεδιασμένα να σας χαρίζουν απόλυτη άνεση σε όλες τις αθλητικές σας δραστηριότητες στην παραλία, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις εντυπωσιακές σας καμπύλες. Με το σορτσάκι μαγιό μπορείτε να κάνετε θαλάσσια σπορ, να απολαύσετε έναν αγώνα beach volley ή να παίξετε ρακέτες, χωρίς να αισθάνεστε κανένα εμπόδιο στις κινήσεις σας.

Αθλητική ή σέξι; Ότι κι αν διαλέξετε, επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα to magio και βρείτε στα γυναικεία μαγιό κάτω μέρος μπραζίλ ή και μπόξερ και όλα τα γυναικεία μαγιό μπικίνι σε μοναδικές προσφορές.α