Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 20:17

Νεανικά μακριά φορέματα για γάμο ή για βάπτιση από το Mindmatter

Ο γάμος, η βάπτιση και γενικά οι επίσημες εκδηλώσεις και κοκτέιλ πάρτι απαιτούν και το ανάλογο ένδυμα και συνήθως επιλέγονται maxi φορέματα, καθώς δίνουν μία πιο classy νότα στις βραδινές εμφανίσεις.

Αναζητώντας επίσημα φορέματα για γάμο ή για βάπτιση, φθινοπωρινά αλλά και χειμερινά, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mind Matter, μπορείτε να επιλέξτε μέσα από μία τεράστια ποικιλία με απίθανα σχέδια που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας και μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Επειδή λοιπόν η σεζόν των γάμων και των βαπτίσεων είναι πιο κοντά απ’ ότι νομίζετε, δείτε στη συνέχεια τις πιο hot sale προτάσεις μας με φορέματα για γάμο και για βάπτιση αλλά και μακριά φορέματα για κάθε περίσταση.

Η πιο σημαντική σας στιγμή

Ο γάμος είναι σίγουρα η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού, όμως, ακόμα κι αν είστε η κουμπάρα, ή απλώς καλεσμένη, ένας αστικός μύθος λέει, ότι συνήθως στους γάμους γνωρίζουμε το άλλο μας μισό, γιατί λοιπόν να μην είστε προετοιμασμένες;

Με τα φορέματα για γάμο που σας προτείνουμε, αν το άλλο σας μισό βρίσκεται στην εκδήλωση, αποκλείεται να μην σας προσέξει. Ότι εποχή κι αν παντρεύονται οι φίλοι, ή οι συγγενείς σας, τα φθινοπωρινά και χειμερινά νεανικά φορέματα του MindMatter είναι ιδανικά ώστε να νιώθετε άνετα και να φαίνεστε εντυπωσιακές και πανέμορφες.

Από τα αγαπημένα μας Maxi φορέματα, το Jewel της συλλογής Divine, σε εντυπωσιακό σμαραγδί χρώμα, είναι από εκείνα τα φορέματα για γάμο που θα σας κάνουν να φαίνεστε πραγματικό κόσμημα. Από γυαλιστερό σατέν και με κόψιμο στον έναν ώμο, είναι ένα πρωτότυπο σχέδιο που σας κάνει να φαίνεστε κομψή και classy,.

neanika-1-foremata.jpg

Για μαμάδες και νονές που ξεχωρίζουν

Μπορεί οι βαπτίσεις να έχουν επίκεντρο το μωρό, όμως τα βλέμματα όλων είναι στη μαμά και την νονά του και τα εντυπωσιακά maxi φορέματα θα σας κάνουν πρωταγωνίστριες του μυστηρίου. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mind Matter θα βρείτε επίσημα φθινοπωρινά χειμερινά νεανικά φορέματα για βάπτιση με μοναδικό στυλ.

Σας προτείνουμε το ακαταμάχητο Rattray Dress σε χρυσό χρώμα, με βαθύ V ντεκολτέ, ανοιχτή ντραπέ πλάτη και σχέδιο με πιέτες στο μπροστινό μέρος για εμφάνιση που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη.

neanika-2-foremata.jpg

Βρείτε αυτά κι ακόμα περισσότερα νεανικά φορέματα για γάμο και για βάπτιση, χειμερινά και φθινοπωρινά αλλά και μακριά φορέματα για κάθε επίσημη περίσταση, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mind Matter ή σε ένα από τα φυσικά καταστήματα και τραβήξτε τα βλέμματα!