Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Μαϊος 2022 00:28

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη – Μεγάλου για την Τράπεζα Πειραιώς στο Θέρμο

μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας

Τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της τράπεζας Πειραιώς Χρήστο Μεγάλου, για το το ενδεχόμενο του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας στο Θέρμο

Ο κ. Καραγκούνης εξέθεσε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το ενδεχόμενο του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Θέρμο, που είναι και το μοναδικό κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Καραγκούνης εξήγησε στον κ. Μεγάλου τη χρησιμότητα του να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα διότι αφενός μεν εξυπηρετεί τους πολίτες της ορεινής αυτής περιοχής, που είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση σε καταστήματα του Αγρινίου ή άλλων αστικών κέντρων και σε ηλεκτρονικές συναλλαγές και αφετέρου είναι μια περιοχή που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Ο κ. Μεγάλου άκουσε με πολύ ενδιαφέρον αυτές τις επισημάνσεις του κ. Καραγκούνη και υπήρξε σχετική συνεννόηση ώστε να δουν με πολύ ενδιαφέρον το ζήτημα αυτό και στις επόμενες ημέρες να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το μέλλον του υποκαταστήματος.

sinidisi.gr