Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 01:03

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με πρόσφατη υπουργική απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιό του με 2ετή θητεία θα απαρτίζεται από τα μέλη:

ΣΕΡΑΣΚΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη, πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Διοικητής στο Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη, πτυχιούχος του Τμήματος Στελεχών Λογιστηρίου του Κ.Α.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου με αναγνώριση ισοτιμίας από το ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ με αρμοδιότητα στην Α.Ο.Μ. «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”» ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΚΟΥΡΤΗ ΑΡΕΤΗ του Γεωργίου, Δικηγόρος ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την

ΞΕΥΓΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ανδρέα.

ΚΟΤΣΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανδρέα, Δικηγόρος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΣΤΥΛΙΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Κωνσταντίνου, υπάλληλο Ε.Φ.Κ.Α.- ΤΥΜ Αγρινίου.

ΚΑΛΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αθανασίου, ελεύθερος επαγγελματίας ως τακτικό μέλος,

με αναπληρωτή του τον ΚΟΤΟΥΜΠΑ ΗΛΙΑ του Παύλου, ελεύθερο επαγγελματία.

ΡΩΣΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Βασιλείου, Επιμελητής Α’ Ορθοπεδικής ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος των ιατρών με αναπληρωτή του τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Δημητρίου, Επιμελητή Α’ Οφθαλμολογίας.

ΝΤΑΣΚΑΡΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου, υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ κλάδου Χημικών- Βιοχημικών- Βιολόγων με βαθμό Α’, ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος των εργαζομένων- πλην ιατρών με αναπληρωτή της τον ΖΙΩΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Βασιλείου, υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ κλάδου Βοηθών Νοσηλευτικής.

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου, Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογίας, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ του Αγγελή, Συντονιστή Δ/ντή Παιδιατρικής, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου.

ΠΑΤΣΙΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικής –

Οικονομικής Υπηρεσίας του ΓΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΜΠΟΥΡΝΑΖΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Δημητρίου, Προϊστάμενο Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

sinidisi.gr