Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 14:31

Κακοκαιρία Ελπίς: Ανδρες της ΟΠΚΕ κουβάλησαν 4 χιλιόμετρα στην πλάτη κοριτσάκι που έπρεπε να χειρουργηθεί

Επιχείρηση τα ξημερώματα από τους άνδρες της Αστυνομίας ώστε να απεγκλωβιστεί ένα κοριτσάκι το οποίο το πρωί της Τρίτης έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ομάδα της ΟΠΚΕ κατάφερε να προσεγγίσει το σημείο πεζή και να μεταφέρει το κοριτσάκι, κουβαλώντας το στην πλάτη καθώς είχε εγκλωβιστεί από την κακοκαιρία Ελπίς.

Ο πατέρας του παιδιού είχε εγκλωβιστεί με το όχημά του στην Περιφερειακή Υμηττού και ενημέρωσε ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν πεζή αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη, τους εντόπισαν και μετέφεραν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους!

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, ο ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.

Πηγή: reader.gr