Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 20:29

Έπαθε σοκ με το λογαριασμό της ΔΕΗ και ξεκινάει απεργία πείνας! - Σε απόγνωση οι Έλληνες με την ακρίβεια

Σε απόγνωση οι Έλληνες εξαιτίας της ακρίβειας σε βασικά είδη διατροφής αλλά και στην ενέργεια. Ειδικά οι μικροί επιχειρηματίες και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης νιώθουν την θηλειά των καθημερινών ανατιμήσεων να σφίγγεται θανάσιμα γύρω από τον λαιμό τους.

Έτσι,  ένας επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης από τη Μηλέα Ελασσόνας όταν έλαβε στα χέρια του τον εκκαθαριστικό λογαριασμό του φυσικού αερίου, κατέρρευσε.

Το ποσό που αναγραφόταν στον λογαριασμό που έλαβε ο Φώτης Βούζας ήταν 8.500 ευρώ, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να τρίβει τα μάτια του.

Όπως εξηγεί ο ίδιος μιλώντας στη LarissaPress, έως τώρα πλήρωνε περίπου 2.000 ευρώ το τετράμηνο για το ηλεκτρικό ρεύμα της επιχείρησής του, ενώ στον τελευταίο λογαριασμό το ποσό που καλούνταν να πληρώσει ήταν 12.000 ευρώ. Ο επαγγελματίας κατάφερε να πληρώσει το πόσο των 4.000 ευρώ, ωστόσο αδυνατεί να πληρώσει τα υπόλοιπα 8.000 ευρώ.

Ο κ. Βούζας ο οποίος ενημέρωσε για την υπόθεσή του και τον βουλευτή Λαρίσης του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει από σήμερα απεργία πείνας: «Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε για να σταθούμε όρθιοι, να πουλήσουμε τα παιδιά μας;» δήλωσε απελπισμένος.

Όλα αυτά φυσικά και όσα ακόμα έχουμε να δούμε είναι απότοκα της εμμονής της κυβέρνησης με την πράσινη ανάπτυξη. Οι συνέπειες  για την οικονομία, προβλέπονται δραματικές σε μια εποχή που αυτή  ήδη έχει δεχθεί ένα σφοδρό χτύπημα από τον Covid-19. 

pronews.gr