Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 14:04

Συνάντηση «Ιωσήφ Ρωγών» – Κ. Καραγκούνη για τα ζητήματα του Μουσικού Ομίλου

Ζητήματα του Μουσικού Ομίλου Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» απασχόλησαν την συνάντηση του Δ.Σ. του Μ.Ο.Μ. με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στο Μεσολόγγι και ο πρόεδρος Νεκτάριος Ζησιμόπουλος και το διοικητικό συμβούλιο παρουσίασαν και ανέπτυξαν θέματα, στον κ. Καραγκούνη, για τις δράσεις του Ομίλου καθώς και για τα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση του Μ.Ο.Μ.:

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 το Δ.Σ. του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών» πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριο Καραγκούνη Κωνσταντίνο στο Μεσολόγγι.

Στη συνάντηση ο πρόεδρος Ζησιμόπουλος Νεκτάριος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου παρουσίασαν και ανέπτυξαν θέματα, στον κ. Καραγκούνη, για τις δράσεις του Ομίλου καθώς και για τα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι λύσεις από μεριάς του κ. Καραγκούνη ήταν άμεσες και τόνισε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου.

Στην πορεία της συζήτησης, ο κ. Καραγκούνης, έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό για την πολυπληθή συμμετοχή νέων ανθρώπων στις τάξεις του συλλόγου καθώς και για τις αμέτρητες πολιτιστικές δράσεις εντός και εκτός Μεσολογγίου. Ανέφερε δε πως ο σύλλογος αποτελεί σοβαρό πολιτιστικό κύτταρο για τη νέα γενιά καθώς και δυνατό στοιχείο για την εξωστρέφεια της πόλης.

Τα μέλη και το ΔΣ ευχαριστούν για την άμεση και έμπρακτη στήριξη τον κύριο Καραγκούνη που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα τους.

Εκ του Δ.Σ.
του Μ.Ο.Μ. «Ιωσήφ Ρωγών»

agrinionews.gr