Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 19:03

Τι δήλωσε ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ

Η πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, σαν σήμερα πριν 40 χρόνια, αποτελεί το έναυσμα για τη δήλωση του Ιωάννη Αναγνωστόπουλου, οποίος τονίζει την ανάγκη από τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ να προκύψει ενότητα. 

Η γραπτή δήλωση

“Συμπληρώνονται σήμερα 40 χρόνια από την πρώτη επικράτηση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Του παλλαϊκού αυτού κινήματος που με την παρουσία του μεταμόρφωσε την σύγχρονη εικόνα και πορεία της χώρας.

Ένας ζωντανός οργανισμός, που δεν διστάζει να αλλάξει, να μετασχηματιστεί, να αναλάβει τις ευθύνες του, να προσαρμοστεί στις σύγχρονες κοινωνικές επιταγές. Αυτή την χρονιά-επέτειο, οι εσωτερικές μας διεργασίες οφείλουν να αποτυπώσουν μια ακόμη νέα προσαρμογή του κόμματος στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, να αποτελέσει το έναυσμα για ενότητα, όραμα και κυβερνητική στόχευση, και όχι την εσωστρέφεια, τον ωχαδελφισμό και τις προσωπικές ατζέντες.

Ευχές για μια καθαρή διαδικασία, από την οποία θα βγούμε συντεταγμένοι και όχι διαμελισμένοι, με μόνο γνώμονα τις δημοκρατικές νίκες του μέλλοντος”.

Ιωάννης Αναγνωστόπουλος

Γενικός Ιατρός – Διευθυντής ΚΥ Αιτωλικού

π. Δήμαρχος ΙΠ Μεσολογγίου

sinidisi.gr