Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 19:32

Νεολαία Σύριζα Αγρινίου: “Διαδικτυακά αύριο και μεθαύριο η 3η Πανελλαδική συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ”

Η πρόσκληση της νεολαίας Σύριζα Αγρινίου για την η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: 

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 21-22/11/2020, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια συγκυρία, όπου η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να διαλύει τα όνειρα της γενιάς μας για μια καλύτερη και ασφαλή ζωή, κάνοντας την υγειονομική κρίση ευκαιρία πλουτισμού των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, χρέος κάθε νέου και νέας είναι να ορθώσει ανάστημα απέναντι σ’ όσους παίζουν με τις ζωές μας.

Δεν θα ανεχθούμε τον αυταρχικό κατήφορο και τη δημοκρατική εκτροπή που έχει επιλέξει να ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία σε μια προσπάθεια να καταστείλει τους αγώνες των νέων ενάντια σε ένα δυστοπικό μέλλον που χτίζει στις πλάτες της γενιάς μας.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί κάθε νέο και νέα να συστρατευθεί στον αγώνα για υγεία και δημοκρατία, για ένα μέλλον με ασφάλεια, για να μην μπουν τα όνειρα και τα δικαίωματά μας σε καραντίνα.
Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι ανάγκη να ενδυναμώσουμε τους αγώνες μας ενάντια στις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες που με βία οδηγούν την πλειοψηφία στο περιθώριο.

Έλα μαζί μας. Γίνε κομμάτι των αγώνων της νεολαίας για υγεία και δημοκρατία. Οι ανάγκες μας δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

sinidisi.gr