Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:54: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 20:14

Ν.Τραμπ: «Νίκησα στις εκλογές - Υπήρξε εκτεταμένη νοθεία σε όλη τη χώρα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών, δείχνοντας αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που εκθέτουν τη νοθεία που υπήρξε από πλευράς Δημοκρατικών. 

Ο Τραμπ αναδημοσίευσε ένα άρθρο των New York Times το οποίο επισημαίνει ότι έλαβε 10,1 εκατομμύρια ψήφους περισσότερες από ό,τι πριν από τέσσερα χρόνια. Ο Αμερικανός πρόεδρος σημειώνει πως «νίκησα στις εκλογές» και υπήρξε «εκτεταμένη νοθεία σε όλη τη χώρα».

DTrump 18 11 2020 a

Σε άλλη ανάρτησή του χαρακτηρίζει λάθος την απόφαση της Κομητείας Γουέιν, στο Μίσιγκαν, να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς ψήφισαν περισσότεροι από τον πληθυσμό, ενώ υπήρξε εκφοβισμός των ψηφοφόρων.

DTrump 18 11 2020 b

Σχολιάζοντας αναφορά του Reuters σε δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία η αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος επηρεάζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην αμερικανική δημοκρατία, ο Τραμπ τονίζει ότι υπήρχε οι εκλογές ήταν «απάτη» και πως οι εκλογές ήταν «χειραγωγήσιμες», προσθέτοντας και πως οι ρεπουμπλικάνοι δεν είχαν επαρκή πρόσβαση στην επιτήρηση της καταμέτρηση των ψήφων.

DTrump 18 11 2020 c

pronews.gr