Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 19:31

Γ.Τράγκας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι Χούντα και μαριονέτα των ξένων»

Με χούντα παρομοιάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Μια χούντα η οποία όμως είναι μαριονέτα ξέων.

Τονίζει μάλιστα ότι ακόμα και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει πως τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αντισυνταγματικά.

«Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για επιβολή δικτατορίας και ολοκληρωτικού καθεστώτος εκ μέρους του ημιπαράφρονα και ανθρώπου των Γερμανών Μητσοτάκη» λέει χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι Χούντα. Φέρνει εθνική καταστροφή. Είναι μαριονέτα των ξένων. Σιγά σιγά δικαστικό σώμα, αντιπολίτευση, και Τύπος, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο γερμανόφιλος και δωσίλογος πρωθυπουργός αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος, καταπατά ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες με την ανοχή της επιλεγμένης από τους Γερμανούς κυρίας Σακελλαροπούλου, γνωστή για την αγάπη της και την συμπάθειά της προς την εταιρεία χρυσού της Χαλκιδικής και την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για επιβολή δικτατορίας και ολοκληρωτικού καθεστώτος εκ μέρους του ημιπαράφρονα και ανθρώπου των Γερμανών Μητσοτάκη.

Δικαστές και εισαγγελείς επισημαίνουν ότι γίνεται κατάχρηση εξουσίας και καταπατάται το Σύνταγμα με την καθολική απαγόρευση συναθροίσεων σε όλες τις περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα η Ένωση Εισαγγελέων και Δικαστών σε κείμενό της αναφέρει:

«Παραβιάζεται το άρθρο 11 παρ.2 το οποίο ορίζει ότι ‘υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής γενικά αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια…’.

Η γενική απαγόρευση δεν παύει και αυτή να αφορά συγκεκριμένη συνάθροιση η οποία έχει εξαγγελθεί για ορισμένο τόπο και χρόνο με το ένα ή άλλο περιεχόμενο. Δεν μπορεί να επεκταθεί σε απαγόρευση και κάθε άλλης συνάθροισης σε ολόκληρη γεωγραφική περιοχή (πχ σε Νομό ή πολύ περισσότερο σε όλη την Επικράτεια), διότι τούτο θα ισοδυναμούσε με αναστολή της ισχύος του άρθρου 11 του Συντάγματος κάτι που μόνο στις έκτακτες συνθήκες του άρθρου 48 του Συντάγματος (κατάσταση πολιορκίας) μπορεί να συμβεί (Σβώλου/Βλάχου, Το Σύνταγμα της Ελλάδος , Β’ , 1955, 228 και σε Κ. Χρυσόγονο, Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, έκδ. 2006, 489).

Η δε ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 5 του Συντάγματος, την οποία επικαλείται η απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αφορά στη λήψη ατομικών διοικητικών μέτρων περιορισμού της ελεύθερης κίνησης (πχ θέση σε καθεστώς καραντίνας συγκεκριμένου πολίτη) και δεν βρίσκει έδαφος εφαρμογής στις μαζικές υπαίθριες συναθροίσεις για τις οποίες προβλέπει αποκλειστικά και μόνο το άρθρο 11.
Επιπρόσθετα θα πρέπει να τονιστεί, ότι για τις συναθροίσεις κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου όπως και της Πρωτομαγιάς, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 3 του ΠΔ 73/2020 που εκδόθηκε για τη ρύθμιση ειδικότερων θεμάτων του ν. 4703/2020, δεν οφείλεται γνωστοποίηση στις Αρχές.

Η Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια υγεία μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, χωρίς να υπερβαίνει τα όρια του Κράτους Δικαίου. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θεωρεί ότι η σχολιαζόμενη απόφαση για γενική απαγόρευση των συναθροίσεων σε όλη την Επικράτεια βρίσκεται εκτός Συνταγματικού πλαισίου και θα πρέπει άμεσα να ανακληθεί».

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου ξεσηκώνεται καταγγέλλοντας την αστυνομοκρατία που επιβάλλεται με πρόσχημα τον covid19. Ήδη η φιλοκυβερνητική «Καθημερινή» αποκαλύπτει ότι ο Μητσοτάκης μετατρέπει το Μαξίμου σε Καγκελαρία: «Η ιδέα της διακυβέρνησης μέσω μιας «καγκελαρίας», δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς υπουργούς που θα νιώθουν ως μέλη μιας ομάδας με ιδιοκτησία επιτυχιών και αποτυχιών»

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μιλάνε για ένα lockdown που θα κρατήσει έως και τέσσερις μήνες

Τα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτηση του covid19 φέρνουν εκρήξεις στις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Χιλιάδες Ευρωπαίοι διαδηλώνουν παρά τον φόβο και τον πανικό που σκορπούν οι ανακοινώσεις για αύξηση των κρουσμάτων και των θυμάτων. Στη Λεμεσό είχαμε εκτεταμένες συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών με καταστροφές οχημάτων και καταστημάτων. Οδομαχίες στη Μ. Βρετανία και στην Πορτογαλία.

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μιλάνε για ένα lockdown που θα κρατήσει έως και τέσσερις μήνες και οι Γερμανοί έβγαλαν ένα διαφημιστικό σποτ στο οποίο ένας ηλικιωμένος θυμάται τα νιάτα του και λέει ότι αντιμετώπισε τον ιό με όπλο τον καναπέ και την πλήρη παθητικότητα και ακινησία. «Δεν κάναμε τίποτα», λέει ο Γερμανός γέροντας και ο φακός ζουμάρει στο χαμογελαστό και ήρεμο πρόσωπό του. Έτσι η ευρωπαϊκή οικονομία βυθίζεται στο μηδέν αναμένοντας τα θαυματουργά εμβόλια, ενώ διαχέεται διατεταγμένα η πληροφόρηση για το πόσοι άνθρωποι θα εμβολιαστούν και θα καταγραφούν σε υγειονομικό μητρώο. Φυσικά θα ακολουθήσει η υγειονομική ταυτότητα και το υγειονομικό διαβατήριο.

Είτε είσαι συνωμοσιολόγος είτε όχι, αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι όλο αυτό το φακέλωμα δεν αφορά μόνο τη δημόσια υγεία. Είναι ο απόλυτος έλεγχος του πληθυσμού και για αυτό φροντίζουν σε παγκόσμια κλίμακα όσοι δουλεύουν για τους γύπες του διαδικτύου.

Εδώ στην Ελλάδα, όσων αφορά το δικό μας φακέλωμα, όπως μου λένε, έχει φροντίσει ο κύριος Μητσοτάκης, μέσω του κυρίου Πιερρακάκη και του αναπληρωτή υπουργού Γρηγόρη Ζαριφόπουλου, να προσλάβει τους κατάλληλους. Ο κύριος Ζαριφόπουλος υπήρξε διευθυντής Νοτίου Ευρώπης της Google. Σύμφωνα με όσα φτάνουν στα αυτιά μου, επιμελείται όλης της νομοθεσίας που θα διέπει αυτό το φακέλωμα.

Η ατμόσφαιρα που ζούμε είναι καθαρά αστυνομική. Δεν έχει καμία σχέση με υγειονομικά μέτρα και με οργανωμένη άμυνα εναντίον ενός ιού. Οι περισσότεροι που προσβάλλονται με τον ιό εξακολουθούν να είναι ασυμπτωματικοί. Σίγουρα υπάρχει αύξηση της νοσηρότητας, αλλά αποδεικνύεται στην πράξη ότι η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους υποδοχείς των νοσούντων από covid19. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας θα καταλήξουν σε πρόωρο θάνατο λόγω της αναστολής των προγραμματισμένων γενικών χειρουργείων.

Εκατομμύρια Έλληνες εντός ολίγου θα χάσουν τις περιουσίες τους και θα βγούνε στους δρόμους αναζητώντας ψωμί, εργασία, παιδεία και ελευθερία. Πόσο μπορεί να αντέξει ένας ολόκληρος πληθυσμός να ζει όπως τα ζώα που είναι κλεισμένα σε στάβλους; Πόσο μπορεί να αντέξει ο λαός μας να παρακολουθεί τα προγράμματα τρόμου που εκπέμπουν ο ΣΚΑΪ και άλλα κανάλια;

Ουσιαστικά δεν μας επιτρέπουν ούτε να αναπνέουμε με το επιχείρημα ότι θα μολύνουμε ο ένας τον άλλον παίρνοντας τις ψυχές μας και τις ζωές μας, σπρώχνοντας πολλούς σε ψυχασθένειες και άλλες εκφυλιστικές παθήσεις.

Με το αφηρημένο επιχείρημα ότι πιέζεται το σύστημα υγείας, απομονώνουν πόλεις και χωριά, και απαγορεύουν την κοινωνικές επαφές έστω και αν τηρούνται οι αποστάσεις ή γίνεται χρήση μάσκας. Δεν υπάρχει ούτε ίχνος πολιτισμού. Έχει αντικατασταθεί από την εμφάνιση λοιμωξιολόγων – μαϊντανών στα παράθυρα της τηλεόρασης. Μιλάμε για γιατρούς που πρέπει να ντρέπονται γιατί οι περισσότεροι επιχορηγούνται από πολυεθνικές φαρμάκων και θησαυρίζουν εν μέσω πανδημίας και οικονομικής κατοχής, ενώ οι συμπατριώτες τους πεθαίνουν και χάνουν τις περιουσίες τους.

Ο Γερμανός του Μαξίμου απαγόρευσε τις εθνικές επετείους, απαγόρευσε το εκκλησίασμα. Τώρα απαγορεύει ακόμη και την κατάθεση στεφάνων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο Τσολάκογλου της εποχής μας, απαγορεύει τα πάντα. Οτιδήποτε έχει σχέση με ιστορία, παραδόσεις και αγώνες του λαού. Σε λίγο τόσο ο πολιτικός κόσμος της χώρας όσο και ολόκληρος ο λαός θα καταλάβουν, θα κατανοήσουν πλήρως ότι ο εχθρός δεν είναι ο covid19, δεν είναι ο κορονοϊός, είναι ο ιός του φασισμού και του ολοκληρωτισμού.

Ο Μητσοτάκης παίρνει απευθείας οδηγίες από την Καγκελαρία του Βερολίνου αλλά και από τους συνεταίρους της κυρίας Μέρκελ, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος, η BigPharma και οι γύπες του διαδικτύου.

Ενώ μιλάμε για προαιρετικό εμβολιασμό, ταυτόχρονα επισημαίνουν ότι θα υπάρχει υγειονομικό μητρώο που θα διαχωρίσει τους καλούς πολίτες από τα μιάσματα. Μιάσματα θα είναι όσοι δεν κάνουν τα αλλεπάλληλα εμβόλια που απαιτούνται. Μπορεί να είναι σε μία δόση σε δύο ή σε τρεις. Ανάλογα με τις μεταλλάξεις του ιού αλλά και την κερδοσκοπία στην οποία αποβλέπουν οι χορηγοί της κυρίας Μέρκελ, η λέσχη των δισεκατομμυριούχων.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από εκείνον που δείχνουν τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων και των Αμερικανών που βγαίνουν στους δρόμους και ζητάνε πίσω την ελευθερία τους.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από εκείνο των Κυπρίων, των Βρετανών, των Πορτογάλων και των Αμερικανών που μάχονται το lockdown σε όλο τον πλανήτη. Σε λίγο θα είναι παγκόσμιο το κίνημα εναντίον του πολιτικού ζόφου και των αστυνομικών μέτρων. Σε λίγο η ζωή θα νικήσει την ακινησία, την παθητικοποίηση, το φασισμό και τον οικονομικό θάνατο.

Επικοινωνείτε με τους φίλους σας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ανταλλάσσεται μηνύματα συμπαράστασης και ενθάρρυνσης. Αυτό που συμβαίνει σε βάρος της Δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών δεν θα περάσει. Όσα κάνουν αυτή τη στιγμή πολιτικοί και λοιμωξιολόγοι δεν έχουν καμία λογική, γιατί ο ιός είτε τώρα είτε αύριο είτε μεθαύριο θα διατρέξει όλο τον πληθυσμό. Οι περισσότεροι φορείς θα είναι ασυμπτωματικοί αλλά εξαιτίας των ακραίων αυτών μέτρων θα γεννηθούν χιλιάδες καρδιαγγειακά, καρκίνοι και ψυχασθένειες, και έτσι θα χάσουμε πολλοί περισσότερους ανθρώπους.

Την ίδια ώρα που κλείνει ερμητικά τον κόσμο στα σπίτια του, οι Τούρκοι προελαύνουν τόσο διπλωματικά όσο και στρατιωτικά. Προελαύνουν χωρίς αντίσταση, χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά. Ο Ταγίπ Ερντογάν επίσημα χθες διχοτόμησε την Κύπρο, προσάρτησε την Αμμόχωστο στην Τουρκία. Ο πολιτικά ανόητος και ακατοίκητος κυνηγάει τους Έλληνες και επιβάλλει πρόστιμα, ενώ οι Τούρκοι κατακτούν και προσαρτούν εδάφη του Ελληνισμού. Το Βερολίνο σιωπά. Το ίδιο και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι που ασχολούνται με τον ιό.

Τα δελτία ειδήσεων του φιλογερμανικού, δωσιλογικού καθεστώτος έχουν τρίτο ή τέταρτο ή πέμπτο θέμα την καταπάτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας και την προσάρτηση της Αμμοχώστου παρά τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ. Ουδείς μιλάει, ουδείς αντιστέκεται στον Ερντογάν. Και οι Ροζάκηδες εθνομηδενιστές των Αθηνών επίμονα και προδοτικά υποστηρίζουν ότι έχει και η Τουρκία συμφέροντα στο Αιγαίο.

Ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο και ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Καστελόριζο. Δεν γνωρίζουμε με λεπτομέρειες ποιες οδηγίες παίρνει ο Μητσοτάκης απευθείας από το Βερολίνο.

Δεν γνωρίζουμε τι έχει συμφωνηθεί. Αυτό που βλέπουμε όμως είναι ότι ο Ερντογάν κατακτά με τον άλφα ή βήτα τρόπο εδάφη στη Συρία, στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, στην Κύπρο και στη Λιβύη, ενώ στα Βόρεια σύνορά μας ο Έντι Ράμα κινείται με βάση οδηγίες του. Δεν υπάρχει πολιτικός στη Μεταπολίτευση που να έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τον Μητσοτάκη.»

pronews.gr

Διαβάστηκε 643 φορές