Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 23:42

Συνάντηση Σπήλιου Λιβανού με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο

Επισκέφτηκα σήμερα τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο, με τον οποίον συζητήσαμε για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας από τον κυκλώνα "Ιανό" και τις συνθήκες λειτουργίας του ΕΛΓΑ Αγρινίου.

Ευχαρίστησα τον κ. Λυκουρέντζο για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μου για την ένταξη των αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας στον συμψηφισμό των ζημιών. Αναφερθήκαμε εκτενώς στην ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των εκτιμήσεων και άμεσης έκδοσης των πορισμάτων εκτίμησης, προκειμένου να καταβληθούν το ταχύτερο δυνατό οι αποζημιώσεις στους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από τον κυκλώνα ΙΑΝΟ.

Μετέφερα στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ την ανάγκη υλοποίησης μικρών βελτιωτικών παρεμβάσεων στις κτιριακές εγκαταστάσεις του υποκαταστήματος του Αγρινίου και την παράλληλη ενίσχυση του με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, GPS, τηλεπισκόπηση GIS.

Τέλος, απηύθυνα πρόσκληση στον κ. Λυκουρέντζο, την οποία αποδέχθηκε με χαρά ώστε να επισκεφτεί, το ταχύτερο δυνατό, την Αιτωλοακαρνανία και το Υποκατάστημα του Οργανισμού στο Αγρίνιο.