Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 17:38

H τοξικότητα του πασοκικού τυχοδιωκτισμού

«Τοξικό πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο», χαρακτήρισε ο βουλευτής και γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τον Γιώργο Παπανδρέου, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση».

Αναρωτιέται κανείς τι να λέει για όλα αυτά ο Θάνος Μωραΐτης, που μέχρι πρόσφατα τον βλέπαμε να ομνύει στον ΓΑΠ. Συμμερίζεται τις απόψεις Σκουρλέτη; Ο χαρακτηρισμός “τοξικός” για τον Παπανδρέου διά στόματος Σκουρλέτη θα έπρεπε να προκαλέσει αποτροπιασμό και οργή σε στελέχη όπως οι Ραγκούσης, Σπίρτζης, Κουρουμπλής, Μωραΐτης και πολλούς άλλους που έσπευσαν στο κόμμα που ζητούσε για τους ίδιους κρεμάλες στο Σύνταγμα.

Βέβαια ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ με τη δήλωσή του για τον Παπανδρέου χτυπάει το “σαμάρι” και όχι το “γάιδαρο”… Γιατί στην επιλογή Τσίπρα να φέρει στο ΣΥΡΙΖΑ μια σειρά από συνεργάτες του Παπανδρέου – Πινοσέτ όπως τον έλεγε, δεν αντέδρασαν όπως έπρεπε ούτε ο Σκουρλέτης, ούτε οι λοιποί κρατούντες το αριστερόμετρο… Οι υπουργοί του ΓΑΠ, όπως ο Ραγκούσης και ο Μωραΐτης δεν είναι “τοξικοί”; Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την αγκαλιά του στον πασοκικό τυχοδιωκτισμό, έχει γίνει ο ίδιος τοξικός…

agrinioculture.gr