Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 20:01

Η «εκδίκηση» της ΝΔ και η «γαλαντομία» του Τσίπρα

Όχι δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε! Και εμάς μας αγαπάει ο Αλέξης Τσίπρας… Απλά δεν έτυχε ακόμη να έρθει εδώ στο Αγρίνιο για να πει τα ίδια.

Ο πρώην πρωθυπουργός, στα πλαίσια της εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για την εγγραφή νέων μελών, επισκέφθηκε την Κοζάνη και είχε μάλιστα συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε άστοχη και εκδικητική την απόφαση της νυν πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου να αναστείλει την έναρξη λειτουργίας έξι τμημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Πιστεύαμε πως Αλέξης Τσίπρας, ως βουλευτής Αχαΐας, είχε κόλλημα μόνο με την Νομική της Πάτρας και μιλούσε για «εκδίκηση», επειδή στην Αχαΐα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει παντού «εκδίκηση» ακόμη και στη Δυτική Μακεδονία όπου ορισμένα τμήματα ιδρύθηκαν με βουλευτικές τροπολογίες. Αν επισκέπτονταν το Αγρίνιο, που στο κάτω – κάτω της γραφής εδώ τα τμήματα δεν ιδρύθηκαν με βουλευτικές τροπολογίες, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλούσε για κάτι παραπάνω από «εκδίκηση».

Το γεγονός βέβαια ότι το τμήμα Γεωργικής Βιοτεχνολογίας στο Αγρίνιο, όπως και τα υπόλοιπα 36 τμήματα σε όλη τη χώρα, ιδρύονταν χωρίς να υπάρχουν πιστώσεις από το Υπουργείο για προκηρύξεις θέσεων μελών ΔΕΠ και χωρίς να υπάρχουν κονδύλια για νέες υποδομές, ήταν η «γαλαντομία» του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

sinidisi.gr