Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:47: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 21:15

Αλέξη κάτι τελευταίο από την "τρελή"...

γράφει η Γεωργία Μπιτάκου

Αλέξη, μια και πήγες στην Κρήτη ρώτησες να μάθεις ποιος είναι ο Καραβίτης;

Ιωάννης Καραβίτης πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά από τα Σφακιά, απόγονος του Δασκαλογιάννη που έγδαραν ζωντανό ενώ βίαζαν μπροστά του τη γυναίκα του, οπλαρχηγός φόβος και τρόμος των Κομιτατζιδων, που έζησε για να πολεμήσει και στους Βαλκανικούς, να θυσιαστεί για τη λευτεριά και αυτός της Πατρίδας μου.

Δεν λέω «Πατρίδα μας» γιατί δεν σε θεωρώ Έλληνα, δεν μετέχεις Ελληνικής Ιδέας, δεν υπερασπίστηκες λεπτό το Εθνικό Συμφέρον, δεν γνώρισες ποτέ  για να την προστατέψεις την Ελληνική Ιστορία, δεν μεγάλωσες με τους δικούς μου ήρωες αντίθετα έμαθες να τους χλευάζεις, να τους απεχθάνεται, να τους μισείς.

Γιατί μίσος είδα στο βλέμμα σου μέσα στο αεροπλάνο, έτσι ανυπεράσπιστος και αδύναμος όπως είχες κολλήσει στο μικρό παραθυράκι του αεροσκάφους, σφίγγοντας με μανία το κινητό σου.

Μια πολίτης με ευγένεια σου εξέφρασε με θάρρος την αντίθεση της στην "πολιτική" σου.

Οφειλες να απαντήσεις με ευγένεια και επιχειρήματα και το ίδιο χαμόγελο που είχες αρχικά νομίζοντας πως είμαι θαυμάστρια σου.

Θα μπορούσα ωστόσο  να είμαι και εγώ και χιλιάδες Ελλήνων εάν δεν είχες κάνει το πραξικόπημα του 2015,

- εάν δεν ξεπουλούσες όλες τις πλούτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, εάν δεν έστελνες στη μετανάστευση χιλιάδες Ελλήνων,

- εάν δεν υπέγραφες τρία μνημόνια βάζοντας την ταφόπλακα του Ελληνισμού,

- εάν δεν  συνέχιζες όσα ο μέντορας σου Ζαχαριάδης στους Ψαράδες αποφάσισε το 1949 για την αυτοδιάθεση του "Μακεδονικού" λαού,

- εάν δεν προσπαθούσες να μας δολοφονήσεις δεκάδες φορές με καρκινογόνα χημικά επειδή θέλαμε την εφαρμογή του Συντάγματος και να αποφασίζουν οι πολλοί και όχι η μειοψηφία που εκπροσωπείς,

- εάν δεν δίχαζες το λαό όπως οι καθοδηγητής σου έκαναν σε" φασίστες" και προοδευτικούς", εάν δεν συμμετείχες ενεργά ή παθητικά σε συναλλαγές μαύρου χρήματος όπως ο συγκυβερνήτης σου Πάνος Καμμένος, κατήγγειλε προκειμένου να δωροδοκηθοών οι συνένοχοι σου εντός και εκτός Κοινοβουλίου.

Όμως έκανες αυτά και πολλά άλλα κυρίως σκότωσες την ελπίδα που ήταν το κίνητρο του λαού μας να σε πιστέψει και να σου εμπιστευτεί το μέλλον των παιδιών του, έβαψες τα χέρια σου με αίμα σπρώχνοντας πολλούς στην αυτοκτονία και βέβαια προκάλεσες και ψυχικά νοσήματα σε χιλιάδες συνανθρώπους μου, 700 νεογέννητα νεκρά λόγω των περικοπών στον τομέα υγείας έγραψε το διεθνές επιστημονικό περιοδικό Lancet  και χιλιάδες παιδάκια που δεν θα γεννηθούν ποτέ στη φτωχοποιημένη και βασανισμένη Πατρίδα μου που γέμισες με λαθραίους εισβολείς ανοίγοντας τα σύνορα που ποτέ  δεν σεβάστηκες, εκτελώντας πειθήνια τις εντολές των αφενταδων σου που επιδιώκουν ξεκάθαρα το τέλος του Ελληνισμού.

Για αυτούς και πολλούς ακόμα λόγους σου είπα ως νομικός πως θα μπεις στη φυλακή.

Θα σε βόλευε να είμαι το ακραίο μέλος κάποιας εγκληματικής οργάνωσης όμως είμαι απλά μια Ελληνίδα που μεγάλωσα με Ιωνα Δραγούμη, Άγγελο Σικελιανό, Οδυσσάα Ελύτη, Νίκο Καζαντζάκη και τις επιστολές της Μαντως Μαυρογένους, με Πηνελόπη Δελτα και Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη

Ίσως εάν είχες νιώσεις όλους αυτούς στην ψυχή σου μέσα, να μην την είχες πουλήσει εκεί που πήγες και την πούλησες!

Τέλος για το "τρελή" που είπες σε διαβεβαιώ πως όση τρέλα βρήκαν οι ένδοξο πρόγονοι μου να κάνουν το χρέος τους και να υπερασπιστούν την ευλογημένη Πατρίδα μου για να μου την παραδώσουν ακέραιη, άλλη τόση θα βρω και εγώ και χιλιάδες Ελλήνων για να περπατήσουμε στα δικά τους τα  χνάρια.

Οσοι πρόδωσαν όσοι αποτελούν την  Πέμπτη φάλαγγα μέσα στην Ελλάδα, εσύ και οι συνάδελφοι σου που σε καλύπτουν, σαν τον  Κυριάκο Μητσοτάκη που καμία διαφορά δεν έχει από σένα και το Γιωργάκη Παπανδρέου, θα κάνουμε το παν για να δικαστείτε όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη χώρα και επιστρέψει η νομιμότητα.

Και το μόνο που θα ζητήσω από τον υπερήφανο λαό μας που θα κυβερνήσει ξανά την Ελλάδα όπως ορίζει  το άρθρο  ένα του Συντάγματος, θα είναι να είμαι εγώ αυτή που θα ανοίξω την πόρτα του δικού σου κλουβιού!

Κρίμα που δεν πιστεύεις στο Θεό για να ζητήσεις συγχώρεση. Ίσως Εκείνος να μπορούσε, ο Ελληνικός Λαός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

*H Γεωργία Μπιτάκου είναι επικεφαλής Πατριωτικού Κινήματος ''Διέξοδος Ελλάς''

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 1346 φορές