Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 20:09

Β.Γκίζας: «Είμαστε στη διοίκηση του Δήμου για όλους τους δημότες» (βίντεο)

Την πρώτη του επίσημη συνάντηση με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ναυπακτίας πραγματοποίησε στο μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας. Παρουσία των κ.κ. Θωμά Κοτρωνιά, Σωκράτη Παπαβασιλείου, Γιάννη Παπαϊωαννίδη, Ντίνου Τσουκαλά, Σπύρου Τραχύλη και  Ζαχαρία Χοχτούλα ο Δήμαρχος επέλεξε να αναφερθεί στους βασικούς άξονες που θα πρέπει να διέπει την άσκηση διοίκησης, τονίζοντας ιδιαίτερα τη σημασία της νομιμότητας.

Ο κ. Γκίζας, αφού αρχικά καλωσόρισε του Αντιδημάρχους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, στέλνοντάς τους ταυτόχρονα και το βασικό του μήνυμα. «Δεν έχω κουραστεί να λέω και να τονίζω πως η οποιαδήποτε απόφαση, πράξη και συμπεριφορά μας ως μέλη της νέας διοίκησης του Δήμου πρέπει να διέπεται από το στοιχείο της νομιμότητας και της διαφάνειας», είπε ο Δήμαρχος, σημειώνοντας επίσης πως κύριο μέλημα όλων θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου. Επικαλούμενος μάλιστα την επαφή του με την κοινωνία υποστήριξε ότι αυτό αποτελεί βασικό ζητούμενό της.

Ακολούθως ο νέος Δήμαρχος Ναυπακτίας εστίασε στη σημασία που έχει η συλλογική προσπάθεια, τόσο στις μεταξύ των ερετών σχέσεις, όσο και σε εκείνη με τους πολίτες, θέτοντας ως στόχο την αξιοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου. «Το πεδίο δράσης του καθενός μας δεν είναι ατομική υπόθεση. Το λάθος του ενός αντανακλά και αποτελεί λάθος της όλης διοίκησης, ομοίως και η επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκίζας. «Προσωπικά δηλώνω ότι θα αναλάβω ανά πάσα στιγμή την όποια ευθύνη, και μου αντιστοιχεί η περισσότερη, για λάθη και παραλήψεις μου και θα τα αναγνωρίσω», πρόσθεσε, ζητώντας και από τους αντιδημάρχους να πράξουν το ίδιο.

«Δεν μας ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά τρικ», είπε στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, ζητώντας από όλους να έχουν ως βασικό στοιχείο της συμπεριφοράς τους την ειλικρίνεια. Κατά τον κ. Γκίζα αυτό που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τα πρόσωπα της νέας διοίκησης του Δήμου είναι η παραγωγή του έργου, καθώς τα προβλήματα είναι πολλά, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως τα περισσότερα από αυτά θα επιλυθούν.

Επιμένοντας στην τήρηση της νομιμότητας, ζήτησε από όλους να μην κάνουν καμία έκπτωση επ’ αυτής, ενώ συνέχισε στέλνοντας μήνυμα ενότητας. «Είμαστε στη διοίκηση του Δήμου για όλους τους δημότες. Δεν υπάρχουν πρώτης και δεύτερης κατηγορίες πολίτες, δε  υπάρχει το ποιοι μας ψήφισαν και ποιοι όχι, δεν υπάρχουν δικά μας και μη δικά μας παιδιά. Θα υπηρετήσουμε το δημότη σε όλες τους τις πραγματικές ανάγκες και θα επιλύσουμε τα προβλήματά του», είπε καταλήγοντας ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, ευχαριστώντας και πάλι τους Αντιδημάρχους για την απόφασή τους να εργαστούν για το καλό του δήμου, αλλά και για τη διάθεση που ήδη έχουν επιδείξει.

nafpaktianews.gr