Κυριακή, 17η Νοεμβρίου 2019 10:27:πμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 12:54

Ούτε «λευκή επιταγή» ούτε «εμμονική αντιπολίτευση» από την Σταρακά

«Θα ελέγξουμε την διοίκηση του δήμου με όλες μας τις δυνάμεις αλλά θα προτείνουμε κιόλας κι όπου χρειαστεί θα μετέχουμε σε δράσεις απαραίτητες για την εξωστρέφεια του Αγρινίου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου  Χριστίνα Σταρακά με αφορμή την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Ο αγρινιώτικος λαός μας εμπιστεύθηκε δίνοντάς μας τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου, μια θέση που θα υπηρετήσουμε με αφοσίωση και εντιμότητα.

Θέλουμε να δούμε το Αγρίνιο να προχωρά μπροστά, να προοδεύει, τους νέους να βρίσκουν δουλειά. Θέλουμε να βοηθήσουμε να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια ο δήμος μας.

Αυτό δεν σημαίνει λευκή επιταγή στην δημοτική αρχή όπως δεν σημαίνει και άκαρπη, εμμονική αντιπολίτευση. Θα ελέγξουμε την διοίκηση του δήμου με όλες μας τις δυνάμεις αλλά θα προτείνουμε κιόλας κι όπου χρειαστεί θα μετέχουμε σε δράσεις απαραίτητες για την εξωστρέφεια του Αγρινίου.

Ήδη η παράταξή μας σκοπεύει να καταθέσει πρόταση για θεματικές συνεδριάσεις, μια φορά τον μήνα αν είναι δυνατόν, για τα μείζονα και διαχρονικά προβλήματα του Αγρινίου. Με έμφαση στην εκπαίδευση, την υγεία και την εργασία.

Είδαμε πολλά τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε τα δημοτικά μας συμβούλια να μην έχουν την εικόνα των προηγούμενων ετών. Δεν είναι πολεμικό πεδίο το δημοτικό συμβούλιο του Αγρινίου, ούτε κομματικός προθάλαμος.

Καλή δύναμη σε όλους και δουλειά για το Αγρίνιο και όχι για την μικροπολιτική.

agrinionews.gr

Κοινοποιησέ το

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Εκδηλώσεις

Τελευταία Άρθρα

Νοε 16, 2019

ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου: 17 Νοέμβρη… ημέρα σύμβολο

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Νοε 14, 2019

Το πρόγραμμα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ

in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

hmerologio ekdiloseon