Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 13:00

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας: Ορκίστηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης και η νέα Δημοτική Αρχή

Χθες βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2019, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη καθώς και των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Στον κατάμεστο αίθριο χώρο του Δημαρχείου στη Βόνιτσα, παρακολούθησαν την τελετή της ορκωμοσίας επίσημοι και πλήθος κόσμου. Τη δέηση στην τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. π. Μακάριος Αντωνόπουλος, συνοδευόμενος απο τους ιερείς της Βόνιτσας π. Χρήστο Βέττα και π. Δημήτριο Χέλμη και τον ιερέα του Μοναστηρακίου π. Θεόδωρο Κτίστη.
Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας  Γιώργος Αποστολάκης, ευχήθηκε σε όλους τους νεοεκλεγέντες και ορκισθέντες Δημοτικούς, Τοπικούς Συμβούλους, καλή αρχή, υγεία και καλή δύναμη σε κάθε στιγμή της 4ετίας που αρχίζει. Απο τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους επέλεξαν να δώσουν πολιτικό όρκο, οι: Δημήτρης Μασούρας, Ευθύμιος Μυλωνίδης, Νώντας Μωραίτης, Βίτσας Δημήτριος και Σωτήρης Προδρομίτης και οι οποίοι επανέλαβαν τον όρκο: «Δηλώνω στην τιμή και στην συνείδησή μου να είμαι πιστός στην πατρίδα να υπακούω στο σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου«.
Επίσης δήλωσε παραίτηση και αποποιήθηκε της εκλογής του ο Κουνέλης Ιωάννης και στη θέση του ορκίστηκε ο δικηγόρος Ζαχαράκης Μιχάλης. Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, ο απερχόμενος δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο π. Βουλευτής Λευκάδας Σπύρος Μαργέλης, κ.α.
xiromeronews.gr

sinidisi.gr