Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 11:03

Υποψήφιος στην Αχαΐα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα για τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου. Στόχος του όπως είπε να βαφτεί και η Αχαΐα γαλάζια.

«Ξεκινώ σήμερα τις κεντρικές παρεμβάσεις μου από την Πάτρα, με μια ομιλία για το «κλειδί» της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, που είναι και «κλειδί» για την επόμενη μέρα της χώρας: Την ισχυρή ανάπτυξη, που σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

20:40 Στην Πάτρα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Αχαΐα και Ηλεία. Ο κ. Μητσοτάκη μιλά σε εκδήλωση του κόμματος που γίνεται στην Αχαΐα Clauss με θέμα: «Ισχυρή Ανάπτυξη – Αυτοδύναμη Ελλάδα».

Αύριο, στις 10:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο και την πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια, αφού πραγματοποιήσει στάσεις στα Μακρίσια και στα Κρέστενα, θα μεταβεί στον Πύργο, όπου θα μιλήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες, ενώ θα επισκεφθεί και ελαιοτριβείο της περιοχής.

Το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την Ανδραβίδα και το Αίγιο.

sinidisi.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 12:43