Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:26: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 18:39

Δυναμικό ξεκίνημα από τη Ναύπακτο για τον Μάριο Σαλμά (φωτο)

Δυναμικά ξεκίνησε από τη Ναύπακτο την προεκλογική του περιοδεία, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Μάριος Σαλμάς.

Ο Μάριος Σαλμάς είχε θερμή υποδοχή από φίλους της Νέας Δημοκρατίας που γέμισαν την Παπαχαραλάμπειο αίθουσα το βράδυ της Δευτέρας.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ατομικό χρέος του καθενός στις εκλογές της 7ης Ιουλίου καθώς έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο νωρίτερα παρουσιάστηκε βίντεο με αναφορές στο έργο που έχει κάνει ως βουλευτής και υπουργός.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Σαλμάς ήταν στην Ναύπακτο έχοντας συναντήσεις τις τέσσερις τελευταίες ημέρες με στελέχη καθώς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει ξεκινήσει μάλιστα τις επαφές του με τους πολίτες εδώ και αρκετό καιρό ξεκινώντας με την ομιλία του στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο του Πανελληνίου στις 13 Μαρτίου, την περασμένη Πέμπτη στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την χθεσινή του ομιλία στην Ναύπακτο, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του σε δύο περίπου εβδομάδες στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Πηγή: nafpaktianews.gr