Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:56: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 18:15

Συμπληρώνεται το παζλ του ψηφοδελτίου Aιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ

Οι τελευταίες διεργασίες γύρω από τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων των κομμάτων είναι σε εξέλιξη και ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται σήμερα να «κλειδώσει» η λίστα της Αιτωλοακαρνανίας ώστε άμεσα να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παραμένουν κενές δύο θέσεις που προορίζονται για γυναικείες υποψηφιότητες κατά προτεραιότητα από Ξηρόμερο και Ναυπακτία για τις οποίες έχουν βολιδοσκοπηθεί τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και μια γνωστή δημοσιογράφος.

Οι δεδομένες μέχρι τώρα υποψηφιότητες είναι της βουλευτού Μαρίας Τριανταφύλλου και της Ηρώς Ζαβογιάννη, εξ Αμφιλοχίας ορμώμενης υποψήφιας και το 2015 που υπηρέτησε και στη θέση διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Πιθανότατη εξάλλου είναι η υποψηφιότητας της νεαρής κυρίας Μιχαλάτου.

Χωρίς εκπλήξεις οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των πέντε ανδρών. Ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος, ο Σταύρος Καραγκούνης, ο υφυπουργός Υποδομών Θάνος Μωραΐτης, ο Σωτήρης Κοντονάσιος (πολιτευτής και το 2015) και ο Γιώργος Βασιλείου (συμμετείχε στη λίστα του Σεπτεμβρίου 2015 όταν και δεν απαιτούνταν σταυρός) θα είναι εκτός απροόπτου οι υποψήφιοι.

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κοκκινοβασίλης απέσυρε τη διαθεσιμότητα του όπως ήταν αναμενόμενο καθώς εξ αρχής είχε διαμηνύσει πως επιθυμεί τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο σε περίπτωση που σε αυτό δεν περιλαμβάνεται ο Θάνος Μωραΐτης.

agrinionews.gr