Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:12: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 13:36

Νεκτάριος Φαρμάκης στην κάλπη : Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα δώσουν το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής

Στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης .

Προσήλθε στην κάλπη στις 10 το πρωί και εν συνεχεία δήλωσε τα εξής:«Σήμερα τελειώνει ένα μεγάλο και όμορφο ταξίδι. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το ταξίδι τελειώνει έτσι όπως άρχισε. Με πολύ χαμόγελο και αισιοδοξία.Τελειώνει και με πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι σήμερα θα δώσουν το μήνυμα για την μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια.

Η Δυτική Ελλάδα, η Αχαΐα, η Αιτωλοακαρνανία και η Ηλεία, ζουν επί χρόνια κάτω από τις δυνατότητές τους.

Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, σήμερα, θα δώσουν το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής. Μιας μεγάλης αλλαγής που θα ανοίξει νέους δρόμους. Αυτούς τους δρόμους θα τους περπατήσουμε όλοι μαζί. Χέρι – χέρι και οι τρεις νομοί. Και οι 700.000 κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας. Αυτούς τους νέους δρόμους θα τους περπατήσουμε με αισιοδοξία και ελπίδα. Αύριο θα ξημερώσει μία ακόμη πιο όμορφη μέρα και με αισιοδοξία θα βαδίσουμε στο μέλλον».

Στη συνέχεια, ο κ. Φαρμάκη θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε εκλογικά κέντρα της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα βρεθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας (Στρούμπειο), όπου και θα μιλήσει στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

agrinionews.gr