γράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος
- ΘΕΩΡΩ πως έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη, ο κ. Κασσελάκης, με την "αμεσοδημοκρατία". Και τούτο γιατί, κάτι τέτοιο, συνεπάγεται τη μετατροπή μας από "εαυτούληδες" που είμαστε σήμερα - με την πεποίθηση πως "όλοι ίδιοι είναι" - σε "Ενεργούς Πολίτες". Κάτι που δεν το βλέπω καθόλου εύκολο εγώ, αν και ο ίδιος είμαι ένας από αυτούς. Θέλει δουλειά πολύ, για να πειστούμε σήμερα πως κάτι διαφορετικό γεννιέται και πως μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να έχουμε άποψη, να συμμετέχουμε στη λήψη αποφάσεων και να ελέγχουμε την εξουσία, σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.
- ΕΧΟΥΜΕ γίνει ανασφαλείς όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης και, ως εκ τούτου, δε μπορούμε να πιστέψουμε και να πειστούμε πως στην Ελλάδα του σήμερα, μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα μάς κάνει να ξυπνήσουμε και να σηκωθούμε απ' τους καναπέδες μας, στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Κασσελάκης. Να μετατραπούμε δηλαδή σε "Ενεργούς Πολίτες"! Ποιος/ποια αναλαμβάνει ευθύνες έτσι ξαφνικά, χάνοντας το αραλίκι του/της, την ξεγνοιασιά και τα προνόμοια του "εαυτούλη"; Τι και αν είναι σήμερα επιβεβλημένη, όσο ποτέ άλλοτε, η αλλαγή σκηνικού στην πολιτική που ασκείται από τους λίγους προς τους πολλούς, δίχως καμία λογοδοσία για τίποτε, δίχως αναξάρτητη δικαιοσύνη (υπέρ των λίγων και αυτή), δίχως καμία "φωνή" αντιπολίτευσης στην τοπική αυτοδιοίκηση και οπουδήποτε αλλού; Αν όχι σήμερα μία τέτοια αλλαγή, του να έχει άποψη ο καθένας μας ξεχωριστά και να συμμετέχουμε σε όλα τα δρώμενα, τότε πότε;; Το μεγάλο μας παράπονο απ' όλους τους πολιτικούς, όλων των κομμάτων μέχρι σήμερα, δεν είναι το ότι έρχονται σ' εμάς μόνο πριν τις εκλογές για ψήφο και "πού τούς είδαμε μετά"; Ορίστε, λοιπόν, που τη λύση σε αυτό το πρόβλημα, σε αυτή την κατάντια, προσπαθεί να τη φέρει το νέο πολιτικό κόμμα, το "ΚΙΜΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"! Το "ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ" θα τό έλεγα εγώ, με σύγχρονο σύστημα διακυβέρνησης.
- ΚΑΙ, ως επίλογο, θα πω τούτο: Στην πραγματική δημοκρατία, πόσο μάλλον στην αμεσοδημοκρατία, η γνώμη όλων θα πρέπει να είναι σεβαστή απ' τους άλλους και όχι να θεωρεί ο καθένας και η καθεμιά μόνο τη δική του/της άποψη ως τη μόνη σωστή! Ιδού κι ένα παράδειγμα σημερινό: Γέμισαν τα social media από γνώμες αντίθετες μεταξύ τους. Και μάλιστα από "κασσελίστας"! Έκανε καλά ο Κασσελάκης κι έφυγε για λίγες μέρες στην Αμερική μόλις ίδρυσε το νέο κόμμα ή όχι;; Υγιή βλέπω εγώ μία τέτοια ερώτηση, τις απαντήσεις όμως από κάτω βλέπω ως μη υγιείς. Ε, όχι και να διχαζόμαστε κάθε τόσο ακόμα και μέσα στο νέο ΚΙΝΗΜΑ! ΟΚ;;;
|
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ στην κατοικία του στη Φλόριντα, δήλωσε ο επικεφαλής της ουγγρικής διπλωματίας, Πέτερ Σιγιάρτο.
«Στις ΗΠΑ σήμερα. Το μέλλον είναι σε εξέλιξη! Ένα απόγευμα στο Μαρ-α-Λάγκο», έγραψε ο Β.Όρμπαν στην πλατφόρμα Χ, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφίες από τη συνάντηση.
Η συζήτηση φέρεται να κράτησε τρεις ώρες και έδειξε ότι «οι δυνάμεις που πιέζουν για την ειρήνη στην Ουκρανία είχαν δίκιο που χάρηκαν με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηγέτες συμφωνούν ότι επείγει να διευθετηθεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και διαφωνούν με την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο.
Μετά την επίσκεψη στη Φλόριντα, «θα υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα τουλάχιστον δύο άλλα γεγονότα στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής της Ουγγαρίας, αύριο ή μεθαύριο» ανακοίνωσε ο Π.Σιγιάρτο.
Ο Ν.Τραμπ, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου, ζήτησε την Κυριακή την «άμεση κατάπαυση του πυρός» και την έναρξη διαπραγματεύσεων για τον τερματισμό του πολέμου, μία ημέρα αφού συναντήθηκε στο Παρίσι, για πρώτη φορά μετά την εκλογή του, με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Με σκληρά, πολύ σκληρά λόγια οι Ρώσοι στρατιώτες στη Συρία περιγράφουν τους Σύρους στρατιώτες του άλλοτε «Συριακού Αραβικού Στρατού» που δεν υφίσταται πλέον.
Το βίντεο καταγράφει το οπλισμό που έχουν πετάξει χιλιάδες Σύροι στρατιώτες οι οποίοι βαδίζουν προς τα σύνορα με το Ιράκ για να σωθούν από την HTS και τους άλλους ενόπλους χωρίς να δώσουν την παραμικρή μάχη.
Πρόκειται πρακτικά για αυτούς που πρόδωσαν τον Μπασάρ αλ Άσσαντ -κ;ι όχι οι Ρώσοι ή οι Ιρανοί- ο οποίος είδε γρήγορα πως ο Συριακός Στρατός δεν ήθελε να δώσει την παραμικρή μάχη για τις εστίες του και την ακεραιότητα της χώρας του. Πως άλλωστε να σώσεις μια χώρα που δεν θέλει να πολεμήσει;
Τα λόγια του Ρώσου στρατιώτη είναι πολύ σκληρά και δεν μεταφράζονται όλα. Αντικατοπτρίζουν όμως την οργή των Ρώσων στρατιωτών που υπηρετούν στην Συρία έχοντας δώσει μάχες κατά των εξτρεμιστών μουσουλμάνων και βλέπουν τώρα ότι αυτοί για τους οποίους σκοτώθηκαν και έχυσαν το αίμα τους φεύγουν σαν κυνηγημένοι χωρίς να δώσουν ούτε μαι μάχη.
Ο Ρώσος στρατιωτικός λέει -περίπου- αυτά:
«Αυτοί είναι όλοι εκείνοι που άφησαν τα όπλα τους, και όχι μόνο.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ, χιλιάδες, γα@@@@@@ σαν κουρέλια, γα@@@@ Σύροι, καθάρματα. τρέχουν στο διάολο…
Και υποτίθεται ότι σκοτωθήκαμε εδώ για αυτούς.
Απλά κοιτάξτε, (ακατονόμαστες βρισιές) τα καθάρματα… Θα μπορούσαν να υπερασπίζονται την πατρίδα τους…
Τι χαζομάρες… Πόσοι είναι εκεί, μπορεί και πέντε χιλιάδες εδώ δεν τελειώνει η φάλαγγα, αυτά τα σκουπίδια…
Πέταξαν τα όπλα τους… Πέταξαν τα όπλα τους; … Είναι όλες σκύλες, κοιτάξτε, το κομβόι δεν τελειώνει… Γα@@@@ αποβράσματα όλοι τους».
«Με επαρκή αριθμό πυραύλων Oreshnik ίσως να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τα μέλη του Συμβουλίου για την Κοινωνία των Πολιτών και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
«Δεν αυστηροποιούμε το πυρηνικό μας δόγμα, αλλά το βελτιώνουμε. Και έτσι, σε γενικές γραμμές, αυτό που πρέπει τώρα να βελτιώσουμε δεν είναι το πυρηνικό δόγμα, αλλά οι πύραυλοι Oreshnik» είπε.
«Αν το εξετάσετε καλά, ένας επαρκής αριθμός αυτών των σύγχρονων οπλικών συστημάτων μας φέρνει στα πρόθυρα του να μην χρειάζεται ουσιαστικά να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα», πρόσθεσε.
Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε και για την εισβολή στην Ουκρανία, τονίζοντας πως «ο στόχος είναι να ενισχυθεί η ίδια η Ρωσία, να προστατευθεί το μέλλον της. Κρίσιμα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στη γραμμή πολεμικής επαφής στο πλαίσιο της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Αλλά για να μπορέσει η χώρα να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει, πρέπει να εργαστεί αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς».
Με πολύ σκληρά λόγια αντέδρασε ο Ρώσος διανοούμενος και φιλόσοφος Αλεξάντρ Ντούγκιν στην κίνηση της Τουρκίας να ανατρέψει τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσσαντ δια μέσου των ισλαμιστών ανταρτών της HTS θεωρώντας την κίνηση αυτή ως προδοσία, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο Ντούγκιν σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην Συρία, είπε ότι ο Erdogan έκανε ένα στρατηγικό λάθος και ότι τώρα θα το πληρώσει.
Ειδικότερα, ο Ρώσος θεωρητικός υποστήριξε ότι η «Συρία λειτούργησε ή λειτουργεί ως παγίδα για τον Erdogan», καθώς τον οδήγησε στο να προδώσει τη Ρωσία και το Ιράν με τη στάση του, εννοώντας την υποστήριξη που έδωσε στους εξτρεμιστές μουσουλμάνους αντάρτες.
«Ο Ερντογάν είναι καταδικασμένος», πρόσθεσε ο Ντούγκιν , ενώ εκτίμησε με βεβαιότητα ότι η στάση της Άγκυρας στη Συρία θα σηματοδοτήσει και «την αρχή του τέλους της Τουρκίας».
«Μέχρι τώρα σας υποστηρίξαμε», υπογράμμισε στη συνέχεια ο αλλά έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «από τώρα και στο εξής η Τουρκία θα μετανιώσει» για αυτό που έκανε στη Συρία.
Η Κίνα πραγματοποιεί «πρόβα απόβασης» στην Ταϊβάν διεξάγοντας πολύ μεγάλης κλίμακας αεροναυτικές ασκήσεις με την συμμετοχή 90 πολεμικών πλοίων του κινεζικού Ναυτικού!
Για να πραγματοποιηθεί μία τέτοια αποβατική ενέργεια και με δεδομένο ότι η Ταϊβάν διαθέτει αρκετά ισχυρές δυνάμεις αυτοάμυνας, το κινέζικο ναυτικό θα πρέπει να χρησιμοποιήσει 500 πολεμικά πλοία, ανάμεσα τους πολλά αποβατικά, τα οποία και διαθέτει.
Η Ταϊβάν αύξησε το επίπεδο συναγερμού από χθες Δευτέρα, λέγοντας ότι η Κίνα είχε δεσμεύσει τον εναέριο χώρο και ανέπτυξε σκάφη του Ναυτικού στις πρώτες στρατιωτικές ασκήσεις σε μια ευρεία περιοχή των υδάτων της περιοχής.
Ανώτερος αξιωματούχος ασφαλείας της Ταϊβάν είπε ότι η Κίνα κινητοποίησε 90 πλοία και όλα βρίσκονται κοντά στην Ταϊβάν.
Το κινεζικό υπουργείο Άμυνας δεν σχολίασε.
Η Κίνα, αναμενόταν να ξεκινήσει άλλον έναν γύρο ασκήσεων ως απάντηση στο ταξίδι του Ταϊβανέζου προέδρου Λάι Τσινγκ-τε στον Ειρηνικό, το οποίο περιελάμβανε ενδιάμεσους σταθμούς στη Χαβάη και στο αμερικανικό έδαφος του Γκουάμ αναφέρει το Reuters.
«Το Πεκίνο δημιούργησε επτά «προσωρινές δεσμευμένες περιοχές» εναέριου χώρου μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, στα ανατολικά των ανατολικών επαρχιών Φουτζιάν και Ζετζιάνγκ» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της Ταϊβάν.
Άλλες πτήσεις μπορούν να περάσουν από εκεί αλλά με άδεια, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Η Κίνα δεν ανακοίνωσε αμέσως καμία συγκεκριμένη δοκιμή όπλων ή στρατιωτικές ζώνες.
Τον Αύγουστο του 2022, εκτόξευσε πυραύλους σε ύδατα γύρω από την Ταϊβάν κατά τη διάρκεια ασκήσεων μετά την επίσκεψη στην Ταϊπέι από την τότε πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι.
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά την κινεζική στρατιωτική δραστηριότητα κοντά στην Ταϊβάν.
«Συνεχίζουμε να καλούμε τη ΛΔΚ (Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας) να ενεργήσει με αυτοσυγκράτηση και να αποφύγει ενέργειες που ενδέχεται να υπονομεύσουν την ειρήνη και τη σταθερότητα στα στενά της Ταϊβάν και στην ευρύτερη περιοχή.
Μια απλή επίσκεψη από τον Πρόεδρο Λάι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για στρατιωτική πίεση», δήλωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Αξιωματούχος της Ταϊβάν, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι η ανάπτυξη των ναυτικών δυνάμεων της Κίνας ήταν μεγαλύτερη από τις προηγούμενες δύο μεγάλες ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν φέτος.
«Για πρώτη φορά στοχεύουν ολόκληρη την αλυσίδα των νησιών», είπε η πηγή, αναφερόμενη σε μια περιοχή που εκτείνεται από την Ιαπωνία μέσω της Ταϊβάν, τις Φιλιππίνες και μέχρι το Βόρνεο, περικλείοντας τις θάλασσες γύρω από τις ακτές της Κίνας.
«Σκοπός τους είναι να επιτύχουν τον πλήρη στρατιωτικό εκφοβισμό επιτυγχάνοντας τον έλεγχο του εσωτερικού τμήματος της νησιωτικής αλυσίδας».
Ο στρατός της Ταϊβάν ανακοίνωσε ότι έχει ενεργοποιήσει «σενάρια και ασκήσεις πολεμικής ετοιμότητας» σε στρατηγικές τοποθεσίες.
«Οποιεσδήποτε μονομερείς και παράλογες, προκλητικές ενέργειες θα μπορούσαν να βλάψουν σοβαρά την ειρήνη και τη σταθερότητα στον Ινδο-Ειρηνικό και αυτό δεν θα γίνει ευπρόσδεκτο από τη διεθνή κοινότητα», δήλωσε το υπουργείο Άμυνας της Ταϊβάν.
Ο Wang Ting-yu του κυβερνώντος Δημοκρατικού Προοδευτικού Κόμματος, ο οποίος ηγείται της επιτροπής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων του κοινοβουλίου, είπε ότι η Κίνα μπορεί να σχεδιάζει ελιγμούς – ή να προκαλεί ψευδή συναγερμό για να ασκήσει πίεση στην Ταϊβάν.
“Παρακαλώ να είστε μια πολιτισμένη γειτονική χώρα. Μην είστε ταραχοποιοί όλη την ώρα”, είπε.
Η Ταϊπέι αναφέρει ότι η Κίνα χρησιμοποιεί τις τακτικές της «γκρίζας ζώνης», συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών αποστολών της Αεροπορίας και του Ναυτικού, για να παρενοχλήσει τις δυνάμεις της Ταϊβάν.
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν είπε στους Αμερικανούς ναύτες στην Ιαπωνία ότι η Κίνα ήταν η μόνη χώρα με πρόθεση και όλο και περισσότερο την ικανότητα να αλλάξει τη διεθνή τάξη που βασίζεται σε κανόνες.
«Και έτσι θέλουμε να δούμε αυτή την περιοχή, να παραμένει ανοιχτή σε ότι αφορά την ελευθερία της ναυσιπλοΐας και στη δυνατότητα να πετάμε στους ουρανούς και τους διεθνείς αεροδιαδρόμους όποτε το θέλουμε», είπε.
Οι δυνάμεις του Ισραήλ κατέλαβαν το όρος Ερμών, το ψηλότερο βουνό της Συρίας, του οποίου η κορυφή φτάνει τα 2.814 μέτρα και απέχει από τη Δαμασκό 40 χιλιόμετρα, ενώ πηγές της Χεζμπολάχ αναφέρουν πως εμφανίστηκε ισραηλινή περίπολος στην πόλη Κάτνα, 20 χλμ. νότια της πρωτεύουσας!
Ήδη από το όρος Ερμών, η Δαμασκός, βρίσκεται εντός της εμβέλειας του ισραηλινού Πυροβολικού.
Σύμφωνα με το κανάλι Al Mayadeen που πρόσκειται στη Χεζμπολάχ, τα ισραηλινά άρματα μάχης ξεκίνησαν από την πόλη Κουνέιτρα, κοντά στα Υψώματα του Γκολάν και προωθήθηκαν στην πόλη της Κάτνα.
Σύμφωνα με το κανάλι, η ισραηλινή δύναμη συνεχίζει να κινείται προς τη συριακή πρωτεύουσα, ωστόσο τοπικές πηγές αρνούνται πως υπάρχει ισραηλινή παρουσία στην Κάτνα.
Πάντως το Al Mayadeen αναφέρει ότι οι ισραηλινές δυνάμεις στην πορεία τους κατέλαβαν αρκετούς οικισμούς, όπως οι Aarna, Baqasm, Er-Reemeh, Hina, Qala, Jandal, Al-Husseiniya, Jita και Al-Khashab.
Το Al Mayadeen επιβεβαίωσε και η εφημερίδα Al Watan, η οποία και αυτή μετέδωσε ότι ο ισραηλινός στρατός κινείται στα νότια της επαρχίας της Δαμασκού.
Το όρος Ερμών επί δεκαετίες απειλούσε τις βόρειες αμυντικές διατάξεις του Ισράήλ. Επρόκειτο για το μεγαλύτερο φυσικό φρούριο της περιοχής.
Η επέλαση των Ισραηλινών πραγματοποιήθηκε χωρίς αντίσταση καθώς όλες οι αμυντικές θέσεις του συριακού Στρατού είχαν εγκαταλειφθεί.
Το όρος Ερμών έχει μεγάλη στρατηγική αξία καθώς αποτελούσε πάντα ένα «τυφλό» σημείο για τα ραντάρ του Ισραήλ, που το εκμεταλλεύονταν και το Ιράν.
Τα ιρανικά drones, λόγω αυτής της «αδυναμίας», κατόρθωσαν να εισχωρούν στον ισραηλινό εναέριο χώρο χωρίς να γίνονται αντιληπτά.
Πλέον τα ισραηλινά ραντάρ θα μπορούν να «βλέπουν» πολύ βαθιά και στον Λίβανο και στην Συρία ενώ θα τοποθετηθεί και ο σχετικός εξοπλισμός για υποκλοπές και επιτήρηση.
Το όρος Ερμών θα παρέχει και κάλυψη στις ισραηλινές ειδικές δυνάμεις όπως και στους πράκτορες του Τελ Αβίβ που θα μπορούν να διεισδύουν ευκολότερα σε Λίβανο και Συρία.
Είναι σαφές πως οι Ισραηλινοί δεν πάνε απλώς για τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας. Σχεδιάζουν κάτι πολύ μεγαλύτερο καθώς έχουν κατανοήσει πως απέναντί τους θα βρίσκεται ένα ισλαμικό κράτος το οποίο εν πολλοίς θα ελέγχεται από την Άγκυρα.
Με λίγα λόγια, η τουρκική ισχύς έφτασε έξω από τα ισραηλινά σύνορα και το Τελ Αβίβ είναι αναγκασμένο να προβεί σε φιλόδοξες ενέργειες για να εξαλείψει οποιαδήποτε μελλοντική τουρκική απειλή.
Η «The Washington Post» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως πριν την ανατροπή του Μ.Άσαντ, ο ίδιος απέρριψε πρόταση των ΗΠΑ για μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία η Συρία θα διέκοπτε την υλικοτεχνική βοήθεια προς την Τεχεράνη με αντάλλαγμα τη σταδιακή άρση των αμερικανικών κυρώσεων.
Η αμερικανική εφημερίδα The Washington Post, επικαλέστηκε τον πρώην Σύρο διπλωμάτη Bassam Barabandi.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρκετές εβδομάδες πριν από την έναρξη των εχθροπραξιών στη Συρία, η Ουάσιγκτον, με τη μεσολάβηση των ΗΑΕ, κάλεσε τον Μ.Άσαντ να εγκαταλείψει τη χρήση του συριακού εδάφους από το Ιράν για τον εφοδιασμό της Χεζμπολάχ.
Σε αντάλλαγμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποσχέθηκαν μια σταδιακή άρση των κυρώσεων κατά της Συρίας.
Ωστόσο, «μοιραία» για τον Μ.Άσαντ, όπως γράφει το WP, ήταν η άρνησή του να βελτιώσει τις σχέσεις με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προσφέρθηκε να εξομαλύνει τις σχέσεις με τη Δαμασκό με αντάλλαγμα τον περιορισμό των κουρδικών δυνάμεων και την επιστροφή τουλάχιστον μέρους των Σύρων προσφύγων στο έδαφος της Συρίας.
Πολιτική εκδήλωση - συζήτηση της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΕΡΑ 25-ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με βάση το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Πέτρου Παπακωνσταντίνου "Το γκρίζο κύμα - Η ΝΕΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ"
AΓΡΙΝΙΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024 10:30 π.μ.
Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου
(πρ. Τράπεζα Ελλάδας ), Αναστασιάδη 1
Ομιλητές:
Ηρώ Διώτη: Συντονίστρια ΚΕ του ΜέΡΑ25
Στέλιος Μερμίγκης: Φαρμακοποιός , πρώην Δημοτικός Σύμβουλος
Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Δημοσιογράφος , συγγραφέας
Δημήτρης Στρατούλης: Γραμματέας ΛΑΕ -ΑΑ
Συντονίζει:
Γιώργος Παληγεώργος: οικονομολόγος, συγγραφέας