Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:25: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 18:30

Στον καθρέφτη μας είναι ο εχθρός

γράφει η Γεωργία Μπιτάκου

Σε μια χώρα που απειλείται η εθνική της ύπαρξη, το λιγότερο που έχουν να κάνουν οι γυναίκες, εάν δεν θέλουν οι ίδιες να ειναι "προετοιμασμενες" ανάλογα, είναι να κατευθύνουν τα παιδιά τους στις πολεμικές τέχνες.

Εάν υπάρξει μια νέα γενιά με χαλυβδινο μαχητικό πνεύμα και σώμα, θα έχουμε μια ευκαιρία να σωθούμε.

Βλέπω από χθες σύσσωμη τη διαδικτυακή κοινότητα να συντονίζεται και να κατακεραυνωνει τον Τούρκο ηθοποιό και θλιβομαι να βλέπω τη Φυλή μου να "κοπαδοποιειται" και να εκχυδαΐζεται για άλλη μια φορά.

Έχω φιλοξενήσει στην αθλητική παραγωγή μου, διεθνούς φήμη ηθοποιο και έχω συναναστραφει μεγάλους καλλιτέχνες στα ταξίδια μου στο εξωτερικό και στις αποστολές μου. Οι άνθρωποι αυτοί είναι επαγγελματίες, δεν μπερδεύουν ποτέ την πολιτική με τη φήμη και την τσέπη τους.

Δεν είναι βλακες να έρθουν στην Ελλάδα που τους πληρώνει και όπου έχουν χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, από όπου βγάζουν χιλιάδες ευρώ μέσω χορηγών και να κάνουν το οτιδήποτε θα τους στερήσει οπαδούς και έσοδα.

Το πρόβλημα δεν είναι ο πιτσιρικάς, που προσωπικά ούτε που τον ήξερα και που πιστεύω απόλυτα, για τους λόγους που προανέφερα, πως δεν έκανε κάτι επίτηδες ειδικά μπροστά στη σημαία που τον ακολουθούσαν Έλληνες "δημοσιογράφοι" .

Το πρόβλημα είμαστε και πάλι εμείς! Τρίβουν τα χέρια τους Τσίπρας, Μητσοτάκης και τα αφεντικά τους με τη βλακεια που μας δέρνει τους Νεοέλληνες!
Χάσαμε την ταυτότητα μας ολοσχερώς, την ποιότητα μας, την κρίση μας, την αισθητική μας.

Η Ελλάδα σβήνει, αλωνεται με σχέδιο, από χιλιάδες οπαδούς του Κορανίου που δεν θα αφομοιωθουν ποτέ αφού δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για αυτό, έχουν ξεπουληθει τα πάντα και η πλειοψηφία του λαού ασχολείται με ένα παιδί, που είτε έφτιαχνε τα γυαλια του είτε όχι, δεν είναι αυτός το πρόβλημα γιατι την Ελλάδα την ξευτιλισαμε και την προδώσαμε πρώτα ΕΜΕΙΣ με την αδιαφορία, τη δειλία, την εθελοδουλια και την παθητική μας στάση.

Στον καθρέφτη μας είναι ο εχθρός του Έθνους!

ΥΓ: Εάν υπηρχαν γυναίκες θα υπήρχαν και άνδρες και εάν υπήρχαν άνδρες θα εριχναν κανά χαστούκι σε αυτές που έτρεξαν ουρλιαζοντας στο αεροδρόμιο για έναν ηθοποιό (αδιάφορο εάν είναι Τούρκος ή Ιταλός) αντί να πάνε τα παιδιά τους στην Έκθεση βιβλίου ή σε κάνα θέατρο
Με τέτοια "σπίτια" καλύτερα προτεκτορατο των ΑμερικανοΑγγλοΓερμαναραδων γιατί δεν μας αξιζει τίποτε άλλο!

*Γεωργία Μπιτάκου Επικεφαλής Διέξοδος Ελλάς

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 1769 φορές