Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:18: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 21:34

Ν. Φαρμάκης: Ώρα αποφάσεων για θέσεις – κλειδιά λίγες ημέρες πριν την ανάληψη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις στην παράταξη του νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη για την συγκρότηση της νέας περιφερειακής αρχής, με αρκετά πρόσωπα να «πρωταγωνιστούν» για θέσεις-κλειδιά για τη διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Με δεδομένο ότι στις 29 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής οι συζητήσεις αναφορικά με την περιοχή εστιάζονται κύρια στις θέσεις των Αντιπεριφερειαρχών για την οποία, μετά τις αλλαγές που επέφερε ο «Κλεισθένης», είναι στην προσωπική ευχέρεια του Περιφερειάρχη να επιλέξει αυτόν που θα αναλάβει τα… ηνία των νομών και όχι να επιλέγεται από την αρχή της συγκρότησης του ψηφοδελτίου.

Ο ρόλος Σπηλιόπουλου

Ο Κ. Σπηλιόπουλος μαζί με τον Δ. Κατσικόπουλο βρέθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Βέβαια τις τελευταίες ημέρες «φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη να συνεργάζεται με αυτήν του Κώστα Σπηλιόπουλου, όπως προβλέπει η νέα ρύθμιση που ψήφισε η Βουλή.

Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να «κλειδώσει» η θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας για την παράταξη Σπηλιόπουλου, όχι όμως για τον ίδιο, καθώς όπως έχει δηλώσει στο tempo24 (διαβάστε εδώ) θα δεχόταν με ευχαρίστηση την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ, θέση που κατείχε και στο παρελθόν (2013).

Σίγουρα πάντως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από το Νεκτάριο Φαρμάκη …εάν δεν έχουν ληφθεί ήδη!

tempo24.news