Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:57: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 15:08

Μετράνε ποιος έχει μεγαλύτερη… γκίνια

Όσα έγιναν χθες στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα σε Ναυπακτία, Αντίρριο, Μακύνεια και Ιόνια Οδό (όπως και στην Αχαΐα) με τις πλημμύρες, τους εγκλωβισμένους στην Κλόκοβα(!), την διακοπή της κυκλοφορίας κλπ, σε συνδυασμό και με τον σεισμό που έγινε κοντά σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία έφεραν στα social media την παλιά ιστορία για την… ρέντα των πρωθυπουργών.

Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν αναρτήσεις -και στα κοινωνικά δίκτυα της περιοχής μας- επαναφέροντας την υποτιθέμενη «γκαντεμιά» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κάνοντας τον συνειρμό με τον σημερινό πρωθυπουργό. Μόνο που όσα έγιναν επί πρωθυπουργίας Τσίπρα και επί δικαιοδοσίας Δούρου δίνουν πληθώρα …αντεπιχειρημάτων.

Πάντως, στις παρέες χθες η κόντρα για το ποιος είναι πιο… γκαντέμης έδινε κι έπαιρνε. Παρέα που επρόκειτο να γυρίσει χθες το βράδυ από μπάνιο στην Μακύνεια είχε(σε ανοιχτή ακρόαση)τον εξής διάλογο, στον οποίο γίναμε μάρτυρες:

«-Καλά ρε σεις, μια βδομάδα κυβέρνηση κι έκανε σεισμό στην Κεχρινιά και έκλεισε η Ιόνια Οδός; Εγκλωβίστηκε κόσμος σε τούνελ; Δηλαδή σε δυο-τρία χρόνια τι θα έχει γίνει;»
«-Ρε τι να μας πείτε κι εσείς , ο δικός σας πρωθυπουργός δεν είπε ότι την πρώτη βραδιά του έπεσε αεροσκάφος μας και σκοτώθηκαν δύο πιλότοι;»
«-Ρε συ, την Πάολα πήγαν να δουν απέναντι στην Αχαΐα και αποκλείστηκαν! Δεν είδες τι έγινε στην Χαλκιδική; Θύματα είχαμε!»
«-Τώρα μιλάνε κι εκείνοι που είχαν στέλεχος την… Χάρου κι έγινε στην βάρδιά τους το Μάτι και η Μάνδρα!»

…Κάπως έτσι και η ζωή συνεχίζεται. Και είναι μόνο η αρχή…

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1702 φορές