Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:12: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 18:19

Έτσι κατέστρεψαν την χώρα οι νεοφιλελέ τεχνοκράτες

γράφει ο Βαγγέλης Περρής

Tην Κυριακή το βράδυ ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών. Τη Δευτέρα το πρωί η Ελλάδα είχε γεμίσει αποκαΐδια. Τα κατέγραψαν τα μέσα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σχετίζονται με την απελθούσα κυβέρνηση.

Από τη Δευτέρα οι τραμπούκοι έχουν βγει στους δρόμους

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της βίας εκτός και αν αναλαμβάνει το ρόλο της μαμής για τα γεννητούρια της Ιστορίας, όπως τότε που έσπαγαν κεφάλια και καίγονταν άνθρωποι.

Με δεδομένη λοιπόν την ειλικρινή του προσήλωση στους δημοκρατικούς κανόνες, δεν μπορεί παρά να καταγγείλει στην ανθρωπότητα τους άθλιους τραμπουκισμούς που έγιναν κατά την (προσωρινή) αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από το Μέγαρο Μαρ(ξ)ίμου. Καταδρομικές ομάδες οπαδών του Μητσοτάκη επιδόθηκαν σε απίστευτες αθλιότητες κατά του τέως πρωθυπουργού, φωνάζοντας του -αν δεν είστε σκληροί μη διαβάζετε τη συνέχεια- «Άντε Γεια»! Αλήθεια, υπάρχει κάποιος εισαγγελέας σε αυτό τον τόπο;

Από τη Δευτέρα οι επιχειρηματίες μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου

Για τεσσεράμισι χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επέτρεπε σε κανένα ιδιωτικό συμφέρον να μπει στο Μαξίμου. Δεν πα' να ήσουν Κύπριος δικηγόρος ειδικευμένος στις offshores, δεν πα' να έψαχνες τον Πετσίτη για να τον προσλάβεις στην εταιρεία σου, από την μπροστινή πόρτα αποκλειόταν να περάσεις, το πολύ να έμπαινες από την πίσω.

Σε αυτό λοιπόν τον παρθένο από εξυπηρέτηση επιχειρηματιών καθαγιασμένο χώρο, με το που βγήκαν τα αποτελέσματα, έσκασε μύτη ο Μαρινάκης! Την πληροφορία μετέδωσε ο πολυβραβευμένος Δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης (η Δημοσιογραφία όπως πρέπει να είναι), οπότε δεν χρειάζεται να ελεγχθεί η αξιοπιστία της: «Ο κ. Μαρινάκης έφτασε στο Μαξίμου το απόγευμα της Δευτέρας λίγο μετά τις 17:30 κι ενώ ακόμη δεν είχε καν ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού ήταν σε εξέλιξη η συγκρότησή του.

Η επίσκεψη του γνωστού εφοπλιστή και καναλάρχη αποδεικνύει με απτό τρόπο την ιδιαίτερα στενή σχέση του με τον πρωθυπουργό αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Σημείωση: Η «επίσκεψη» διαψεύστηκε με σφοδρότητα από τον επιχειρηματία. Ο δημοσιογράφος του απάντησε με ένα συντριπτικό στοιχείο: «οι πληροφορίες πάντως επιμένουν».

Από τη Δευτέρα μας κυβερνάνε τα τσιράκια του Σόρος

Οι τρομερές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του δαιμονικού Τζόρτζ Σόρος στο σχηματισμό της νέας ελληνικής κυβέρνησης πρωτακούστηκαν στις μνημειώδεις ομιλίες του Κυριάκου Βελόπουλου. Όμως η Αριστερά έχει άλλο ήθος και ύφος, γι' αυτό και δεν κάνει εικασίες όπως ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, αλλά προχωράει σε ρεπορτάζ που σπάει κόκαλα. Η κυβέρνηση έχει για υφυπουργό κάποιον που ο αδερφός του είναι κουμπάρος με τον Σόρος!

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 1527 φορές