Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:52: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 00:17

Σάκης Τορουνιδης από την Αμφιλοχία: «Το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη εξόδου από την κρίση»

Το μήνυμα ότι πρέπει να βγει το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ ισχυρό από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής έδωσε από την Αμφιλοχία ο Σάκης Τορουνίδης, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο Σάκης Τορουνίδης είχε επαφές με πολίτες, επαγγελματίες και παραγωγούς συζητώντας μαζί τους τόσο τα τοπικά προβλήματα όσο και τα οικονομικά, τα οποία αφορούν κυρίως στην υψηλή φορολογία.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών, ο Σάκης Τορουνίδης τόνισε: « Στις 7 Ιουλίου η λογική επιστρέφει. Η χώρα χρειάζεται όσο ποτέ μια ισχυρή προοδευτική δύναμη που είναι το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ . Το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη ομαλότητας με πίστη στην εθνική συνεννόηση για όλα τα μεγάλα ζητήματα και είναι η δύναμη ευθύνης εξόδου από την κρίση. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε το Σχέδιο Ελλάδα, μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη». Αναφερόμενος στην πόλη της Αμφιλοχίας ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε ότι έχει όλες τις δυνατότητες να αναπτυχθεί τουριστικά αλλά και να αναπτύξει τον πρωτογενή τομέα.

«Για να το πετύχουμε όμως αυτό χρειάζονται στοχευμένες δράσεις και να υπάρξει μέριμνα για την περαιτέρω βελτίωση των υποδομών. Το Σχέδιο Ελλάδα προβλέπει για τις φτωχότερες περιφέρειες της χώρας ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους. Με αυξημένο χρηματοδοτικό πακέτο και υψηλούς συντελεστές χρηματοδότησης για αναπτυξιακά έργα και στήριξη νέων παραγωγικών μονάδων»,  δήλωσε ο Σάκης Τορουνίδης.