Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:31: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 22:44

Ο Σάκης Τορουνίδης στο Νοσοκομείο Αγρινίου: «Οι πολίτες δεν ξεχνούν την παράταξη που δημιούργησε το ΕΣΥ»

Ο Σάκης Τορουνίδης στο Νοσοκομείο Αγρινίου: «Οι πολίτες δεν ξεχνούν την παράταξη που δημιούργησε το ΕΣΥ»

Επίσκεψη ακόμη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και σε υπηρεσίες

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου(Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ.) πραγματοποίησε την Τρίτη  ο υποψήφιος Βουλευτής Σάκης Τορουνίδης, προκειμένου να συνομιλήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό  και να διαπιστώσει τις συνθήκες που επικρατούν στην μεγαλύτερη δομή υγείας στην Αιτωλοακαρνανία. Ο Σάκης Τορουνίδης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ανδρέα Τσώλη και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του Νοσοκομείου.

«Τα Δημόσια Νοσοκομεία λειτουργούν σε πολύ μεγάλο βαθμό, μόνο χάρη στην ευαισθησία των εργαζομένων και των γιατρών, πολλές φορές μέσα σε δύσκολες συνθήκες και αυτό έχει μεγάλη σημασία» ,τόνισε ο Σάκης Τορουνίδης, υπενθυμίζοντας την «καθοριστική συμβολή  του ΠΑΣΟΚ, το οποίο δημιούργησε από το μηδέν το ΕΣΥ».
Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ  είναι έτοιμο να κάνει πράξη την αναγέννηση του ΕΣΥ με δημόσιες, καθολικές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας, προσβάσιμες από  όλους τους πολίτες. Επεσήμανε ορισμένες από τις σημαντικές δεσμεύσεις του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ που περιλαμβάνουν Κέντρα υγείας σε όλους τους Δήμους και πολυδύναμα Κέντρα Υγείας 24ωρης λειτουργίας στα μεγάλα αστικά κέντρα. Ακόμη, την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στα Δημόσια Νοσοκομεία, την σύσταση ειδικών κέντρων για τη διαχείριση χρόνων νοσημάτων, τη μείωση της συμμετοχής των πολιτών στα φάρμακα  και την κατάργηση της εισφοράς Υγείας για επικουρικές συντάξεις .

Στην συνέχεια ο Σάκης Τορουνίδης επισκέφτηκε υπηρεσίες στο Αγρίνιο και κατέληξε στην Διεύθυνση  Αστυνομίας Ακαρνανίας όπου είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νικόλαο Νικολάου, καθώς και με αξιωματικούς και αστυνομικούς. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αστυνόμευση και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας για τους πολίτες της περιοχής.