Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:12: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 03:13

Δήλωση υποψηφιότητας της Χριστίνας Σκαπετούλια | Υπ. Βουλευτής ΜέΡΑ25 Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Ονομάζομαι Χριστίνα Σκαπετούλια. Γεννήθηκα στο Αγρίνιο έφυγα για σπουδές στην Αθήνα και επέστρεψα το 1996. Είμαι πτυχιούχος Γαλλικής  Φιλολογίας και  τελειώνω και το Τμήμα διαχείρισης πολιτισμικού περιβάλλοντος και νέων τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών. Πάντα με ενδιέφερε η τέχνη και ο πολιτισμός  γιατί πιστεύω ότι η διάχυσή τους στον δημόσιο βίο θα βοηθήσει στην αναβάθμισή του.

Βασικές αξίες που πιστεύω είναι η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια. Θέλω να δίνονται ίσες ευκαιρίες σε όλους και να προκρίνονται οι πιο άξιοι και αυτό δεν είναι για μένα ¨κλισέ¨. Είχα ενεργό δράση  την περίοδο των αγανακτισμένων.

Έχω συμμετάσχει στην οργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο Αγρίνιο και έχω αρθρογραφήσει αρκετές φορές σε τοπικά μέσα  στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα του τόπου μου ή της χώρας.

Το  ΜέΡΑ25 με έκανε να θελήσω να ασχοληθώ ξανά με την πολιτική. Αυτό που με γοήτευσε είναι ο πλουραλισμός των απόψεων των ανθρώπων του. Η ορμή όλων να ριχτούν στον αγώνα να σηκώσουν την χώρα αφήνοντας πίσω τους την διαχείριση της μιζέριας των μνημονίων. Η ποιότητα και το ήθος που επιδεικνύουν. Δεν μπορώ να βλέπω την χώρα μου να σέρνεται απλά για να επιβιώσει. Θεωρώ ότι είναι χρέος μου να προσπαθήσω να αλλάξει κάτι και μόνο το ΜέΡΑ25 μου δίνει τα εχέγγυα. Γι’ αυτό συμπορεύομαι μαζί του.

FACEBOOK PAGE Χριστίνα Σκαπετούλια

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 03:18