Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:54: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 12:11

Δήλωση υποψηφιότητας της Αφροδίτης Μπουμπούλη - Φραγκογιάννη | Υπ. Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Η σημερινή απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να με συμπεριλάβει ως υποψήφια βουλευτή για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, αποτελεί ύψιστη τιμή και αναγνώριση απέναντι μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς τους πολίτες του τόπου μου για το τεράστιο κύμα αγάπης, με το οποίο υποδέχτηκαν την υποψηφιότητά μου.

Με αέρα ανανέωσης και με ορμή αισιοδοξίας και ελπίδας, καλώ όλους τους πολίτες του νομού να στηρίξουν την προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε η συμφωνία Αλήθειας να μετατραπεί σε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο που έχει ανάγκη ο τόπος.
Γνωρίζετε όλοι, ότι προέρχομαι όχι απο την ελίτ αλλά απο τον απλό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας και φιλοδοξώ να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους που καθημερινά μοχθούν και παλεύουν με αποφασιστικότητα.

Ξέρετε πως η φωνή μου ταιριάζει με τη δική σας φωνή και οι αγωνίες μας είναι κοινές. Μαζί, ενωμένοι μπορούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι της ανάπτυξης στον τόπο μας, με όφελος μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και αυριανό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Θα προσπαθήσουμε στις λίγες ημέρες εκλογικού αγώνα που απομένουν για μια Αυτόνομη Κυβέρνηση, που θα αλλάξει σελίδα για την Πατρίδα μας και θα δώσει ελπίδα στην Αιτωλοακαρνανία.
Με πίστη, αισιοδοξία, δύναμη και γνώση, αφήνουμε πίσω όλα όσα μας χωρίζουν και παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας.

Η αυτοδύναμη Ελλάδα είναι η Ελλάδα της αισιοδοξίας και του χαμόγελου.
Το Μέλλον ξεκίνησε! Μαζί Μπορούμε!
Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου.
Αξίζουμε και Μπορούμε Καλύτερα!
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς

Αφροδίτη Μπουμπούλη - Φραγκογιάννη
Δημοτική Σύμβουλος Ακτίου - Βονίτσης
Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας