Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:01: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 13:34

Singular Logic και Εκλογικά Αποτελέσματα

Ένα διορισμένο άτομο στο υπουργείο των εσωτερικών σημειώνει τα ποσοστά από ΟΛΗ την Ελλάδα ( του τηλεφωνούν δικαστικοί αντιπρόσωποι) και μετά τα δίνει στην Singular για να μοιράσει τα ποσοστά..Πάντα στο υπουργείο των εσωτερικών. Ο θάνατος μυστήριο του Βγενόπουλου μας οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια..

Πόσοι…«αθώοι» Έλληνες ψηφοφόροι που τους θεωρούν «πρόβατα», γνωρίζουν ότι η Εταιρεία ‘Singular Logic που συγκεντρώνει, καταμετρά τους ψήφους και ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ροκφέλλερ και άλλων σκληροπυρηνικών Σιωνιστών ;
Και το πιο τραγικό, λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ‘Singular Logic’ Μιχάλης Καριώτογλου… «Α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε»…! στις 30 Μαριτου του 2018!...
Άλλη μια μια είδηση που πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης μνείας και σημασίας από τους «οικονομικούς παράγοντες» και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG, (Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) στο «αμερικάνικο fun ΚΚR.



Τυπικά, το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο διεθνές fund KKR.

Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα, έχει στην κατοχή τις μεγάλες εταιρείες όπως τις Vivartia, Goodys, Flocafe, Everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα Super Fast Ferries…, όπου συνολικά αριθμεί 12.000 εργαζομένους.

Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο «αμερικάνικο Fund KKR.

Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας…

Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει ΠΛΗΡΩΣ όλη τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων και τα διαχειρίζεται Α Ν Α Λ Ο Γ Ω Σ…!

Κατά συνέπεια, αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ΠΟΙΟΣ θα ελέγχει την ‘Singular’.

Το επενδυτικό fund KKR εξ’ Αμερικής έχει ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι Εβραίοι Σιωνιστές και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων.

Η Singular λοιπόν, έχει περάσει στα χέρια του Σιωνιστικού lobby της Αμερικής…
https://katohika.gr/ellada/singular-logic-poioi-anekselegktoi-apofasizoun-gia-to-ti-psifizoun-oi-ellines/
 
 
Γνώριζε πολλά ο Βγενόπουλος...πάρα πολλά...Σε αυτό το video μας λέει για τα μαύρα του κομμουνιστή Μιλόσεβιτς....Για φαντάσου τα σκουπίδια της Ελλάδος πόσα έχουν βγάλει στο εξωτερικό. Ο βγενόπουλος που δημόσια είχε κάνει μήνυση στον Τσίπρα και στον Βαρδινογιάννη. Δημόσια είχε αναμετρηθεί με τον Βαξεβάνη ενώ είχε φωτογραφίσει και την Θάνου..


Εμείς το είχαμε γράψει εδώ και πολλές μέρες. Σχετικά με τις ευρωεκλογές θα δώσουν ποσοστό στο Σύριζα άνω του 20% μόνο και μόνο για να υπάρχει ο σικέ διπολισμός...Ούτε ο Σύριζα αλλά ούτε και ο Κούλης χαμένος. Πάνω από το 20% όλοι τους και κανένα πρόβλημα. Ραντεβού στις εθνικές εκλογές για το γνωστό δούλεμα. Η δεξιά, ο Βελουχιώτης, ο εμφύλιος....και τα πρόβατα στις κάλπες...οι γνωστοί φανατικοί που έχουν συμφέρον να πείσουν τα πρόβατα να πάνε να ψηφίσουν έτσι ώστε να μοιραστούν τα ποσοστά από την Singular..

Να είσαι ο πρωθυπουργός της χώρας και να δυσκολεύεσαι να γεμίσεις μια μικρή πλατεία; Που ακούστηκε; Κάτω από το 20% ο Σύριζα. Για αυτό και οι εθνικές εκλογές. Αν δεν ανακοίνωνε εθνικές εκλογές δεν θα έβρισκαν πουθενά την ψήφο τους. Τώρα προσπαθούν να το σώσουν...με δεξιές και τρομοκρατίες...με έναν αντίπαλο άχαρο και άχρηστο.

Πηγή


Όσον αφορά το εν λόγω fund :
Το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους-κλειδιά που το δημιούργησαν:

1. Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι Σιωνιστής Εβραίος – έχει πολλάκις κατά το παρελθόν επιδείξει την αφοσίωσή του στον Ταλμουδισμό και τα Σιωνιστικά lobby, ως εξέχων μέλος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.


2. Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της Ιουδαϊκής – Σιωνιστικής κοινότητας, και μάλιστα επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.


3. Ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι και αυτός Εβραίος, παντρεμένος με την ιουδαία Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στα σιωνιστικά lobby, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν «έργο» στις διάφορες κοινότητες.


Από τα ανωτέρω, προκύπτει το καίριο ερώτημα: κατά πόσον τα εκλογικά αποτελέσματα στην πατρίδα μας, είναι αδιάβλητα…;

Κατωτέρω, ο πρόεδρος της ‘Singular Logic’ Μιχάλης Καριώτογλου, ο οποίος υποτίθεται ότι «α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε» στην οικία του τhν 31η Μαρτίου του 2018, μόλις στα 62 του χρόνια…


 οδυσσεια tv
 ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr



 Και η άποψη των ΜΜΕ για την Αυτοκτονία Καριώτογλου

Γιατί αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Καριώτογλου, πρόεδρος της SingularLogic

 

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προέδρου της SingularLogic, Μιχάλη Καριώτογλου. Επρόκειτο για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και η εταιρεία του θεωρείτο από τις πρωτοπόρους στον τομέα του λογισμικού στη χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καριώτογλου αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να έχει περιπέσει σε κατάθλιψη, κάτι που όπως φαίνεται τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή του.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό, με τα μέλη της οικογένειάς του να ακούν τον πυροβολισμό και να τον βρίσκουν νεκρό στη συνέχεια.
Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.
Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology. 
Πηγή

SingularLogic: Ποια είναι η εταιρεία που έχει στο DNA της το αξιόπιστο know-how των εκλογών

Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic
Σχεδόν όλο το ανθρώπινο δυναμικό της SingularLogic βρίσκεται «επί ποδός πολέμου». Κάπου 500 άτομα, εξειδικευμένα στελέχη και υπάλληλοι της εταιρείας είναι ήδη… επιχειρησιακά έτοιμοι, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες, αλλά και σύνθετες απαιτήσεις που έχουν οι «μάχες» της τεχνολογικές υποστήριξης των επικείμενων, διαδοχικών, εκλογικών αναμετρήσεων.
Κατά κανόνα και απέναντι σε τέτοιου είδους προκλήσεις, η SingularLogic φροντίζει πάντα να αντιτάσσει με επιτυχία, τα ισχυρά «όπλα» τα οποία και διαθέτει: Δηλαδή τη στιβαρή τεχνογνωσία, την επαγγελματική αρτιότητα, αλλά και την απόλυτη εξοικείωση με το αναπόφευκτο ρίσκο, που γνωρίζει πώς να το εξουδετερώνει.
Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η εταιρεία η οποία ανήκει στο χαρτοφυλάκιο των θυγατρικών του ομίλου της MIG, αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας το έργο της συλλογής, επεξεργασίας και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Έως τώρα, αυτό έχει γίνει άλλες… 33 φορές. Καταδεικνύοντας με τον πλέον παραστατικό τρόπο ότι η SingularLogic έχει στο… DNA της το πλέον αξιόπιστο knowhow των εκλογών.
Πρόκειται για ένα DNA κληροδοτημένο από τη «Δέλτα Πληροφορική» της οποίας και λογίζεται ως ο εταιρικός απόγονος.
Το πρώτο ραντεβού της τεχνολογίας με τις εκλογές στη Ελλάδα έγινε το 1981. Έπειτα από απόφαση του τότε υπουργού Εσωτερικών Χριστόφορου Στράτου, της ομώνυμης οικογένειας των βιομηχάνων στους οποίους ανήκε η (πτωχεύσασα στη συνέχεια) «Πειραϊκή Πατραϊκή». Πατέρα της Βαρβάρας Στράτου, που είναι σύζυγος του εφοπλιστή Νίκου Βερνίκου, αλλά και θείου της συζύγου του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάης Στράτου.

Η οργή του «εθνάρχη» Καραμανλή

 Η απόφαση του αείμνηστου υπουργού Εσωτερικών, ήρθε μετά από την τραυματική εμπειρία του 1997, όταν η πρωτόλεια χρήση της πληροφορικής δεν είχε φέρει τα ποθητά αποτελέσματα. Μάλιστα, η χειροκίνητη διαδικασία καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης από τους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών, είχε σταθεί εμπόδιο στο γρήγορο σχηματισμό της κυβέρνησης Καραμανλή. Με τον «εθνάρχη» να χρειαστεί να περιμένει (οργισμένος) για περίπου δύο εβδομάδες, προκειμένου να πιστοποιηθεί ποιοι τελικά εκλέγονται βουλευτές…
Ο κυπριακής καταγωγής Ανδρέας Δρυμιώτης ήταν εκείνος που μέσω της «Δέλτα Πληροφορικής» άνοιξε το δρόμο για τον «γάμο» της τεχνολογίας με τις κάλπες. Πρόσωπο εμβληματικό και με ρηξικέλευθες ικανότητες, που έγινε συνώνυμο των εκλογικών αποτελεσμάτων επί σειρά ετών.
 Στην πορεία των χρόνων υπήρξαν βέβαια και επιχειρηματικές ανακατατάξεις που ξεκίνησαν το 2000 και ολοκληρώθηκαν το 2006. Αρχικά η Computer Logic συγχωνεύθηκε με την DIS απ’ όπου και προέκυψε το σχήμα της Logic Dis. Στη συνέχεια η Δέλτα Πληροφορική ένωσε τις δυνάμεις της με τη Singular, με συνέπεια να διαμορφωθεί η Delta Singular. Μετά από ορισμένες αποσχίσεις δραστηριοτήτων και εσωτερικού χαρακτήρα μεταβολές ήρθε η νέα συνένωση δυνάμεων, με το καταληκτικό σχήμα της SingularLogic. Εταιρεία, της οποίας σήμερα ο πλειοψηφικός έλεγχος ασκείται από τη ΜIG που κατέχει το 85,7% των μετοχών.

 Με τη «σφραγίδα» της αξιοπιστίας

 Σε κάθε περίπτωση η SingularLogic είναι εκείνη που «σφραγίζει» με την αξιοπιστία της τα εκλογικά αποτελέσματα. Των οποίων η σκυτάλη της διαχείρισης ξεκίνησε από την «Δέλτα Πληροφορική» (φτάνοντας μέχρι και το 2000) πέρασε στην Delta Singular (έως το 2004) για να καταλήξει από το 2007 και μετέπειτα στην επιχειρηματική τους απόγονο.
Εν συνόλω, από το 1981 έως τώρα, έχουν υποστηριχθεί τεχνολογικά τα αποτελέσματα, 15 βουλευτικών εκλογών, 9 Δημοτικών/Νομαρχιακών, 7 Ευρωεκλογών, μία επαναληπτική εκλογή στη Β΄ Αθήνας (το1992) και το Δημοψήφισμα του 2015.
Από τη δική της πλευρά, η SingularLogic έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στην πορεία των χρόνων, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται κάθε φορά, στις νέες απαιτήσεις των καιρών.
Στην παρούσα φάση, οι διαδοχικές εκλογές έχουν αυξημένες δυσκολίες σε σχέση με το παρελθόν.
Κατ’ αρχάς, τα εκλογικά τμήματα ανά την Επικράτεια θα είναι τώρα σχεδόν διπλάσια, φτάνοντας στον αριθμό των 41.000.
Για τις Ευρωεκλογές και τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα γίνουν στις 26 Μαΐου, οι ψηφοφόροι θα χρειαστεί να περάσουν από τέσσερις διαφορετικές κάλπες. Μία για την Ευρωβουλή και οι άλλες για την ανάδειξη των εκλεκτών του λαού, σε Περιφέρειες, Δήμους και Κοινότητες. Υπολογίζεται ότι οι τετραπλές κάλπες θα αφορούν το 85% περίπου των εκλογικών τμημάτων.
Στις 2 Ιουνίου θα ακολουθήσει, όπου απαιτηθεί, ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Καθώς οι διπλές αυτές εκλογές συνοδεύονται και από τις απαιτούμενες σταυροδοσίες, είναι εμφανές ότι το έργο της SingularLogic είναι πιο απαιτητικό. Για τον λόγο αυτό θα κινητοποιηθεί ένα τόσο μεγάλο κομμάτι των υπαλλήλων της εταιρείας, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τα συνεπαγόμενα κόστη.
Υπάρχει βεβαίως και η παράμετρος των καινοτομιών, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει να εμπλουτίσει με νέα «γενιά» συσκευών, τα συστήματα της ασφαλούς μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.
 Πέραν τούτων, ανοικτό παραμένει ακόμη το ερώτημα για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών. Τεχνικά, η SingularLogic είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και το στήσιμο μιας… πέμπτης κάλπης στις 26 Μαΐου. Κάτι που η ίδια το έχει σαφές, τονίζοντας επισήμως ότι είναι «έτοιμη να ανταποκριθεί σε όποια αιτήματα της πολιτείας, για την κάλυψη εκλογικών αναμετρήσεων».

Το επιχειρηματικό restart αποδίδει καρπούς

Βεβαίως, στο γενικό κάδρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας δεν είναι μόνο τα εκλογικά «έργα». Η SingularLogic κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή επιχειρηματικού λογισμικού, ενώ είναι και μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής. Στην παρούσα φάση, η εταιρεία η οποία έχει στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, συνεχίζει το restart που αφορά τη διαδικασία επανασχεδιασμού όλων των λειτουργιών της. Τόσο σε επίπεδο οργανωτικής δομής, όσο στην προϊοντική της βάση.
Έτσι, εκτός από την έμφαση που δίδεται στους παραδοσιακούς τομείς δραστηριότητας της εταιρείας, όπως είναι το ιδιοπαραγώμενο επιχειρηματικό λογισμικό, τα Δημόσια έργα πληροφορικής και οι εκλογές, σχεδιάζονται και νέα επιχειρηματικά ανοίγματα. Στο Ίντερνετ των Πραγμάτων(δίκτυο επικοινωνίας πληθώρας συσκευών), αλλά και στην ανάπτυξη των «έξυπνων» κτιρίων και πόλεων. Παράλληλα, η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στα μεγάλα έργα της Ε.Ε, από τα οποία μπορεί να κεφαλαιοποιηθούν σημαντικά οφέλη.
Στο πρώτο, περσινό εξάμηνο, η Singular Logic, που απασχολεί περί τα 530 άτομα σε επίπεδο εταιρείας και γύρω στα 600 ως όμιλος, έκανε πωλήσεις 20 εκατ. ευρώ. Αυξημένες κατά 14,9%. Στο ίδιο διάστημα τα λειτουργικά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 0,9 εκατ. ευρώ, έναντι των ζημιών ύψους 3,9 εκατ. ευρώ που είχαν καταγραφεί στο πρώτο 6μηνο του 2017.
Σε ό,τι αφορά τον καθαρό δανεισμό ήταν στα 58,3 εκατ. ευρώ, για τον οποίο όμως έχουν μπει οι βάσεις μιας εξαιρετικά ουσιαστικής αναδιάρθρωσης.
Όλα αυτά δείχνουν ότι ο μητρικός όμιλος της MIG δεν έχει στην ατζέντα του την πώληση της θυγατρικής, αλλά τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας. Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Πώς κινούνται τα έσοδα από τις εκλογές

Αναμφίβολα το εκλογικό 2019 θα ενισχύσει τα έσοδα της SingularLogic. Το πόσο, θα κριθεί από τα συμβόλαια που θα υπογράψει η εταιρεία με το Υπουργείο Εσωτερικών. Μέσω μιας νομοθετικά προβλεπόμενης, διαδικασίας ανάθεσης, η οποία τηρείται διαχρονικά από όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Η αποτελεσματικότητα και η πιστοποιημένη στην πορεία των χρόνων, αξιοπιστία της εταιρείας, είναι καθοριστικής σημασίας συντεταγμένες για την ανάληψη του έργου των εκλογών. Άλλωστε, το Υπουργείο Εσωτερικών δεν διαθέτει τα συστήματα και το προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, για να συγκεντρώσει και να μεταδώσει τα εκλογικά αποτελέσματα.
Το 2015, που ήταν η αμέσως προηγούμενη εκλογική χρονιά η SingularLogic είχε λάβει (με συνυπολογιζόμενο Φ.Π.Α 23%) 3.136.500 ευρώ για τις εκλογές του Ιανουαρίου, 2.398.500 για το Δημοψήφισμα του «όχι» στη σύμβαση με τους δανειστές της χώρας, που ο Τσίπρας το αναποδογύρισε σε «ναι», και 2.398.500 ευρώ για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Tο 2014 τα εκλογικά έσοδα για της SingularLogic ήταν 3,81 εκατ. ευρώ (αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές).
Για τις διπλές βουλευτικές εκλογές του 2014 η εταιρία είχε πάρει 5,15 εκατ. ευρώ (3 εκατ. ευρώ τον Mάιο και 2,15 εκατ. ευρώ τον Iούνιο).
Tο 2009 (στις τελευταίες προ μνημονίου και κρίσης εκλογές) η εταιρεία είχε λάβει 3,7 εκατ. ευρώ για τις βουλευτικές εκλογές και 1,219 εκατ. ευρώ για τις Ευρωεκλογές. Πάντα σε όλες τις περιπτώσεις με τον αναλογούντα ΦΠΑ.
Όπως προκύπτει από την τελευταία, ετήσια, οικονομική έκθεση της εταιρείας για τη χρήση του 2017, το 71% των εσόδων της SingularLogic προερχόταν από πωλήσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, το 19,7% από μικρομεσαίες και το υπόλοιπο 9,3% από έργα του Δημοσίου. Το ποσοστό αυτό της συνεισφοράς του Δημοσίου είχε πάει στο 22,2% των πωλήσεων, στη χρήση του εκλογικού 2015.

Διαβάστηκε 2439 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 11:43