Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 12:42

Η Έλενα Αντωνοπούλου εκπρόσωπος της Ναυπακτίας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ναυπακτία τελικά θα έχει τη δική της εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτ/νίας, καθώς είμαστε λίγο πριν από την τελική στελέχωσή του. Όλες τις προηγούμενες ημέρες στελέχη του κόμματος στο νομό, αλλά και στην περιοχή, εργάστηκαν ώστε να προκύψει η καλύτερη δυνατή ομάδα των εννέα, που θα ζητήσουν την ψήφο του κόσμου στις 7 Ιουλίου, με τους ανθρώπους από την οργάνωση της Ναυπακτίας να έχουν να λύσουν έναν αρκετά δύσκολο γρίφο βρίσκοντας το πρόσωπο εκείνο που θα σηματοδοτεί την περιοχή εντός της λίστας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «ε» αυτό θα είναι η Έλενα Αντωνοπούλου, αποτελώντας εκτός των άλλων και την τέταρτη γυναίκα του ψηφοδελτίου.

Ποια είναι η Ελ. Αντωνοπούλου

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζει μόνιμα στην Ναύπακτο και εργάζεται ωςνηπιαγωγός, προϊσταμένη, στο 1ο Νηπ/γείο Ναυπάκτου. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κυρίτση, υπάλληλο του Υπ. Οικονομικών, και έχει μια κόρη. Έχει λάβει μέρος σε πλήθος ετήσιων επιμορφωτικών σεμιναρίων (σύστημα Όρφ, Μουσικοκινητική Αγωγή, Θεατρικό Παιχνίδι, Νέες Τεχνολογίες κ.α.), ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική, πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Διετέλεσε Πρόεδρος, Γ. Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ναυπακτίας επί σειρά ετών. Υπηρέτησε σε διοικητική θέση στο 5ο Γραφείο Α/θμιας Εκπ/σης Αιτ/νίας. Επίσης έχει υπάρξει μέλος του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ Αιτ/νίας και μέλος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπακτίας.

Το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο

Τέλος και όσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτ/νία, εντός είναι οι εν ενεργεία βουλευτές Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος, καθώς και δύο ακόμα γυναίκες, η Ηρώ Ζαβογιάννη και η Σοφία Μιχαλάτου. Εντός της λίστας είναι επίσης ο Σταύρος Καραγκούνης, που εδώ και καιρό κάνει τις περιοδείες του, ο υφυπουργός Υποδομών Θάνος Μωραΐτης, ενώ οι δύο τελευταίες θέσεις θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πια πως θα καλυφθούν από το Σωτήρη Κοντονάσιο και το Γιώργος Βασιλείου.

emprosnews.gr