Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:15: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 16:53

ΑΝΕΛ...τέλος: Οριστικά δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές - Μοιραίο το Σκοπιανό

Οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος πλήρωσαν την στάση τους στη συμφωνία των Πρεσπών και περνάνε επισήμως σήμερα στο πολιτικό παρελθόν.

Μετά τη συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές υπήρχαν φήμες πως οι ΑΝΕΛ δεν θα κατέβαιναν στις εκλογές.

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και μετά το συνέδριο του κόμματος οι ΑΝΕΛ αποφάσισαν να μη ''κατέβουν'' στις εκλογές του Ιουλίου.

Είναι το δεύτερο κόμμα της εποχής μνημονίου μετά το ποτάμι του Στάυρου Θεοδωράκη που ''κατεβάζει ρολά'' τις τελευταίες μέρες και εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη.Σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει και η Ένωση Κεντρώων. 

Ο πρώην υπουργός, Πάνος Καμμένος μετά το 0,8% που πήραν οι ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές, έχει αποφασίσει να μην μιλά δημόσια, να μην εμφανίζεται σε πολιτικές εκπομπές και να αποτιμήσει με ηρεμία το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του.

«Ο ελληνικός λαός ψήφισε και ζήτησε πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ και ελπίζω να επιφέρει την πολιτική αλλαγή. Ακούσαμε την εντοιλή του λαού. Εγώ και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές. Παραμένω ενεργός. Θα συνεργαστώ με την κοινωνία των πολιτών», είπε ακόμη ο κ. Καμμένος.

http://pronews.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 16:55