Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:16: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 17:29

Ποιοί θα συμμετάσχουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου

45 έδρες διαθέτει το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου. Κατανέμονται στους συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στις εκλογές, ανάλογα με τον αριθμό των έγκυρων ψηφοδελτίων που έλαβαν στον α’ γύρο.

Από το υπουργείο Εσωτερικών δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για τη σταυροδοσία και όσες πληροφορίες μεταδίδονται είναι από δημοσιογραφικές πηγές. Πρόκειται βεβαίως για μια πρωτοφανή κατάσταση.

To τοπίο ωστόσο φαίνεται πως ξεκαθαρίζει σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες αναφορικά με τη στελέχωση του δημοτικού συμβουλίου της επόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

19 δημοτικούς  συμβούλους εκλέγει ο συνδυασμός «Αγρίνιο Νέα Αρχή» του  επανεκλεγέντος δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου . 10 στην ενότητα του Αγρινίου και από έναν σε κάθε μία από τις υπόλοιπες ενότητες.Στην Ενότητα Αγρινίου εκλέγονται οι Γιάννης Φαρμάκης, Νίκος Γκρίζης, Κώστας Καλαντζής, Ανδρέας Καλαμπαλίκης, Κ. Τσιαμάκης, Μαρία Παπαγεωργίου, Βασίλης Φωτάκης, Σπύρος Φλώρος, Δημήτρης Σκορδόπουλος και Χρήστος Ζαρκαβέλης  . Στις δημοτικές ενότητες εκλέγονται οι Γ.Μελιάδης (Στράτου), Θ.Γρίβας (Παναιτωλικού), Κ.Κιτσοπάνος (Νεάπολης), Φ.Παπαδημητρίου (Θεστιέων), Γ.Βασιλείου (Αρακύνθου), Β.Καπέρδας (Παραβόλας) ,Π.Γιαννιώτης (Αγγελοκάστρου), Κ.Κουμπούλης (Μακρυνείας), Κ.Σοφρώνης ( Παρακαμπυλίων).

13 εκλέγονται από τον συνδυασμό «Αγρίνιο Μπορείς» της Χριστίνας Σταρακά. Στην ενότητα Αγρινίου τη μία έδρα καταλαμβάνει η επικεφαλής του συνδυασμού και τις υπόλοιπες οκτώ οι Μπελεβώνης Μάκης, Κορδολαίμης Χρήστος, Καψάλης Παναγιώτης, Κραβαρίτη Ευαγγελία, Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος, Γιαννακά Αμαλία, Αραχωβίτης Ελευθέριος, Καραγκούνη Βασιλική . Στην ενότητα Αρακύνθου εκλέγεται ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος , στην ενότητα Μακρυνείας ο Δημήτριος Ζώης, στην ενότητα Παραβόλας ο Ηλίας Παπαχρήστου και στην ενότητα Στράτου ο Χρήστος Κουτρουμάνος.

5 δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται από το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» του Σταύρου Καμμένου. Στην ενότητα Αγρίνιου ο επικεφαλής Σταύρος Καμμένος και οι Δημήτρης Κουρουμπλής και Παντελής Ζέρης, στην ενότητα Νεάπολης ο Σπύρος Μολώνης και στην ενότητα Στράτου ο Θανάσης Κοντονάσιος.

4 εκλέγονται από τον συνδυασμό ««Ο τόπος μας αξίζει» του Νίκου Καζαντζή. Τρεις στην ενότητα Αγρινίου, ο επικεφαλής και οι Κώστας Ζώης και Πάνος Μαρνέζος ενώ από την Ενότητα Θεστιέων εκλέγεται ο πρώην δήμαρχος Κώστας Κατσαρής.

Δύο δημοτικούς συμβούλους εκλέγει η Λαϊκή Συσπείρωση. Στην ενότητα Αγρινίου τον επικεφαλής της Τίμο Παπανικολάου και στην ενότητα Θεστιέων  το όνομα του οποίου ακόμη πάντως δεν είναι γνωστό.

Από έναν σύμβουλο εκλέγουν το Ανυπότακτο Αγρίνιο και η Συμμαχία Πολιτών. Εκλέγονται οι επικεφαλής Στέλιος Μερμίγκης και Γιώργος Καραμητσόπουλος  αντίστοιχα.

agrinionews.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 15:51