Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:48: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 01:03

Δημόσιο διάλογο στην κεντρική πλατεία της Ι.Π. Μεσολογγίου προτείνει ο Νίκος Καραπάνος στον Κώστα Λύρο

Συμπολίτισσες και συμπολίτες

Φίλες και φίλοι

Την Κυριακή θα κάνετε την τελική σας επιλογή, αποφασίζοντας οριστικά για το μέλλον του Δήμου μας.

Με ειλικρίνεια, συνέπεια και αλήθεια, απορρίπτοντας κάθε διαδικασία πολιτικών συνεννοήσεων και  πολιτικής «συναλλαγής», σας ενημέρωσα δημόσια- κι όχι μόνο προεκλογικά -για το έργο που παράχθηκε αλλά και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας.

Με την ευθύτητα των λόγων και των έργων μας, ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή αυτής της προεκλογικής περιόδου ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ  απ όλους τους συν-διεκδικητές του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Η πρότασή μας απορρίφθηκε για άγνωστους λόγους.

Επανερχόμαστε λοιπόν ως τελευταία ευκαιρία  προτείνουμε στον έτερο υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Λύρο την διενέργεια αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου – τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας– Δημόσιο διάλογο στην κεντρική πλατεία της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, για  παράλληλη  παράθεση απόψεων και κατάθεση προτάσεων  σχετικά με τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας των εκλογών. Οι όροι και οι προϋποθέσεις της «ζωντανής αναμέτρησης» των πολιτικών και προγραμματικών θέσεών μας για το Δήμο θα αποφασισθούν από κοινού.

Αυτό επιτάσσει η Δημοκρατία. Οι πολίτες αντί για «μονολόγους» εξεδρών θέλουν κάτι πολύ πιο ουσιαστικό και πιο παραγωγικό για να αποκρυσταλλώσουν την άποψή τους.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Νικόλαος Καραπάνος