Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:14: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 12:45

Σπήλιος Λιβανός: Οι πολίτες στέλνουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής και από τη Δυτική Ελλάδα

«Η πλειοψηφία των πολιτών επιζητά την πολιτική αλλαγή και αυτό είναι το μήνυμα των εκλογών» δήλωσε ο Σπήλιος Λιβανός επισημαίνοντας πως την περασμένη Κυριακή καταψηφίστηκε τόσο η νοοτροπία της κυβέρνησης Τσίπρα όσο και η μεγάλη της αποτυχία στα θέματα της οικονομίας, της παιδείας, τα κοινωνικά ζητήματα αλλά και στα εθνικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ Πάτρας και τη δημοσιογράφο Νίκη Παπαδούλα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία εξέφρασε την εκτίμηση πως όσο πλησιάζουμε στις εθνικές εκλογές θα υπάρχει μία αύξηση του δικομματισμού, ενώ αναφέρθηκε και στη στρατηγική της ΝΔ για το επόμενο διάστημα. «Να απευθυνθούμε σε όλους τους Έλληνες, να εξηγήσουμε το πρόγραμμά μας για την επόμενη μέρα, να δώσουμε ελπίδα με αυτά τα οποία έχουμε μελετήσει και να κυβερνήσουμε με ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις, να κυβερνήσουμε για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο κ. Λιβανός.

Σχολιάζοντας τα υπερβολικά υψηλά πλεονάσματα ο κ. Λιβανός ξεκαθάρισε πως ο κ. Μητσοτάκης δεν θα φέρει άλλη λιτότητα στους Έλληνες. «Δεν θα δημιουργήσει άλλα προβλήματα υπερφορολόγησης που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνητικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ» είπε, κάνοντας λόγο για αφαίμαξη των πολιτών και των επιχειρήσεων.

«Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης που ήταν συγκεκριμένη και στοχευμένη, είναι αυτή που έχει καταστρέψει τα όνειρα και τις ελπίδες των Ελλήνων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Σπήλιος Λιβανός κάνοντας την αποτίμηση του μέχρι τώρα εκλογικού αποτελέσματος είπε πως η νίκη του κ. Μητσοτάκη είναι καταφανής σε όλους τους Έλληνες.

«Σήμερα έχουμε ένα εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να πιστωθεί απολύτως στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η δική του προσπάθεια ήταν να επιβάλλει ένα διαφορετικό πολιτικό λόγο και πολιτισμό. Προσπάθησε με πολύ αγώνα όλο αυτό το διάστημα να μην παρασυρθεί από τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, την παροχολογία και το σκληρό ροκ που προσπάθησε να επιβάλλει ο κ. Τσίπρας από τη μία και από την άλλη να αναδείξει τα ουσιαστικά πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες, να μιλήσει κοστολογημένα με συγκεκριμένο πρόγραμμα και να αναφερθεί στο μέλλον και στις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της η Ελλάδα. Αυτή η νίκη δεν είναι μόνο νίκη της ΝΔ, είναι νίκη όλων αυτών των ανθρώπων που θέλουν να δουν μια διαφορετική Ελλάδα» δήλωσε, προσθέτοντας πως για τη ΝΔ η ερχόμενη Κυριακή είναι μεγάλη μέρα γιορτής για τη Δημοκρατία και για τη Δυτική Ελλάδα. 

Μάλιστα ο κ. Λιβανός εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα υπάρξει μια ουσιαστική πολιτική αλλαγή, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στον υποψήφιο της ΝΔ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, για τον οποίο είπε πως θα δώσει στην περιοχή μια νέα πνοή.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 15:38