Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:11: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 22:38

Δήμος Ναυπακτίας: Ο Ντίνος Τσουκαλάς δηλώνει υποστήριξη στον Β. Γκίζα

Η ανακοίνωση:

«Ο συνδυασμός μας «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος» και ο επικεφαλής του Ντίνος Τσουκαλάς, από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε να καταθέσουμε τη δική μας πρόταση για το αύριο του Δήμου Ναυπακτίας υπήρξαμε ξεκάθαροι απέναντι σε όλες και σε όλους. Μιλήσαμε για τις αρχές που επιθυμούμε να διέπουν τη διοίκηση του Δήμου μας, καθώς και για το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει και επιθυμούμε να εφαρμοστεί στην επόμενη θητεία, δίνοντας στη Ναυπακτία την ώθηση που της αξίζει.

Η πρωτοβουλία μας αυτή αποτέλεσε συνέπεια της διαπίστωσης των βασικών ελλείψεων που έχει σήμερα ο Δήμος, σε επίπεδο οργάνωσης, σε επίπεδο σταθερής διοίκησης και κυρίως σε επίπεδο οράματος. Από αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν είναι δυνατόν στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής να επιλέξουμε ως καλύτερη λύση για τον τόπο μας τη δημοτική αρχή του κ. Τάκη Λουκόπουλου, που δυστυχώς δεν μπόρεσε επί πέντε χρόνια να δώσει λύσεις σε πολύ σημαντικά ζητήματα της περιοχής μας.

Που οδηγούμαστε λοιπόν; Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας, κ. Βασίλης Γκίζας, αποτελεί την άλλη επιλογή, την οποία και αποφασίσαμε να στηρίξουμε, ξεκαθαρίζοντας όμως και εδώ πως η συγκεκριμένη μας κατεύθυνση δεν είναι άκριτη. Αναγνωρίζοντας καταρχήν την καθαρότητα του ίδιου, έτσι όπως κατά κοινή ομολογία έχει αποτυπωθεί στη Ναυπακτία από την προσωπική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, στα πλαίσια των συναντήσεων και συζητήσεων που έγιναν αυτές τις ήμερες καταλήξαμε στην απόφαση στήριξης προς το πρόσωπό του.

Συμφωνώντας σε θέματα αρχών και στη φιλοσοφία της διοίκησης που πρέπει να διέπει το Δήμο Ναυπακτίας, βρήκαμε κοινή γραμμή στα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τη Ναυπακτία, το σήμερα του τόπου μας και κυρίως την επόμενη μέρα του. Βασικές από τις προτάσεις της παράταξής μας «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος» είναι κοινές με εκείνες της «Συνεργασίας Πολιτών», πράγμα που σημαίνει πως οι πολλοί μαζί έχουν περισσότερες πιθανότητες να τις εφαρμόσουν.

Στα πλαίσια αυτά και αφού γίνει ξεκάθαρο σε όλους και σε κάθε τόνο πως η στήριξή μας αυτή δεν αποτελεί προϊόν καμίας συναλλαγής θέσεων στην επόμενη ημέρα του Δήμου, δηλώνουμε συμπαραστάτες του κ. Βασίλη Γκίζα στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, για ένα καλύτερο αύριο για τη Ναυπακτία, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και κυρίως για τη νέα γενιά, εκφραστής της οποίας κατά κοινή ομολογία είναι η παράταξή μας, αλλά και ο συγκεκριμένος υποψήφιος Δήμαρχος.

Η παράταξή μας «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος», εύχεται στον κ. Βασίλη Γκίζα καλή επιτυχία, και δηλώνει παρούσα και δυνατή στη νέα θητεία, συνδιοικώντας με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, έχοντας έναν και μόνο στόχο, το καλύτερο μέλλον για τη Ναυπακτία μας».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 23:31