Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:16: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 17:42

Γιώργος Αποστολάκης: «Σας ευχαριστούμε όλους, αφουγκραζόμαστε το μήνυμα και όσων δεν μας ψήφισαν»

Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, που διεκδικεί ξανά τη δημαρχία στον δήμο, αφού στον β’ γύρο θα αναμετρηθεί με τον Αθανάσιο Κασόλα , εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνομε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους εσάς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, για την συμμετοχή σας στις εκλογές ως την κορυφαία έκφραση της δημοκρατίας, για την στήριξή σας που μας έδωσε μια ξεκάθαρη νίκη παρά τις αντιξοότητες, καθώς και για το μήνυμα που στείλατε ότι θα συνεχίσουμε και ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ.

Θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσομε και όλους εσάς που δεν μας τιμήσατε με την ψήφο σας, για την συμμετοχή σας στις δημοκρατικές διαδικασίες, μια συμμετοχή που αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την πολιτική υπευθυνότητα και τη δημοκρατική συνείδηση που διακρίνει τους ανθρώπους της περιοχής μας.

Σεβόμαστε την επιλογή σας και αφουγκραζόμαστε το μήνυμά σας.
Επειδή όμως η εκλογική αναμέτρηση δεν έχει τελειώσει, σας καλούμε την ερχόμενη Κυριακή να συστρατευτούμε όλοι μαζί, για την οριστική και αταλάντευτη πορεία του Δήμου μας προς την ανάπτυξη και τον πολιτισμό. Σας καλούμε να πούμε όχι στο πισωγύρισμα, να πούμε ναι στην πρόοδο και την προοπτική.

Γιατί όλοι είμαστε συναγωνιστές στην ίδια προσπάθεια: Να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο ψηλά, να σχεδιάσουμε το δήμο που μας αξίζει. Και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστούμε θερμά
Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης
Υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας
Και τα μέλη του συνδυασμού Δύναμη Πολιτών ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 11:22