Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:50: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 18:19

Στους εμπορικούς δρόμους του Αγρινίου περιόδευσε σήμερα ο Γιώργος Παπαναστασίου

Με  επιχειρηματίες και εμπόρους στο κέντρο της πόλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Γιώργος Παπαναστασίου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να Ζεις».

Μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκαν εμπορικούς δρόμους της πόλης και ενημέρωσαν  τους πολίτες για τις παρεμβάσεις που αφορούν το κέντρο του Αγρινίου.   

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης αγκάλιασε την προσπάθεια και τις παρεμβάσεις που προωθούμε. Αναλάβαμε πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του επιχειρηματικού κέντρου της πόλης. Χτίσαμε  με τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου την πρόταση για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στην  καρδιά της πόλης  κάνοντας πράξη τη σύνθεση δυνάμεων. Πριν λίγες ημέρες πετύχαμε την  έγκριση για το open mall στο Αγρίνιο. Αλλάζουμε  την εικόνα της πόλης και των χωριών μας. Προχωράμε  στην υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου μας για το Αγρίνιο που αναδεικνύει την πόλη μας ως πράσινη, βιώσιμη και έξυπνη πόλη.  Την πόλη που ονειρευόμαστε, οραματιζόμαστε και θέλουμε να ζήσουμε. Όλοι μαζί εργαστήκαμε  μεθοδικά, με συνέπεια και απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 10:37