Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:07: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 12:25

Οι Οινιάδες «μίλησαν» και έδειξαν Δήμαρχο ξανά το Νίκο Καραπάνο  

H κεντρική πλατεία του Νεοχωρίου αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τους ένθερμους υποστηριχτές του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας»! Την κεντρική του προεκλογική ομιλία  στην  Δημοτική Ενότητα Οινιαδών πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος πετυχαίνοντας πραγματικά μια μεγαλειώδη συγκέντρωση η οποία επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την αναμφισβήτητη εκλογική ισχύ  του συνδυασμού στην περιοχή. Ο κ. Καραπάνος εμφανώς ικανοποιημένος για την μαζικότατη προσέλευση κατοίκων της περιοχής αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής στην Δ.Ε Οινιαδών στην πενταετία που πέρασε και ζήτησε καθαρή εντολή για να συνεχίσει το έργο του στην περιοχή. 

« Το Νεοχώρι στην πενταετία που πέρασε άλλαξε όψη …Είμαστε ένα βήμα πριν το μεγάλο έργο της Υδρευσης των Οινιαδών από τις πηγές του Αγίου Δημητρίου , που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες και του Νεοχωρίου. Ένα έργο πνοής για όλη την περιοχή , που είναι ζητούμενο εδώ και χρόνια . Και το καταφέραμε» σημείωσε με νόημα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος. 

Απόψε ο επικεφαλής του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας» θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού στις 08 :30 μ.μ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 00:22