Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:27: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 11:20

Το Μάστρο του Δ.Δ. Οινιαδών επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος

Το Μάστρο  του Δ.Δ. Οινιαδών επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ,22/5/2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ,Κώστας Λύρος ,συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους  του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή».

Τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Γιώργος Μάτσικας ,  και  τον ενημέρωσε για  θέματα  που απασχολούν την περιοχή  και περιμένουν λύσεις. Περπάτησε στους δρόμους του χωριού όπου συνάντησε παλιούς του φίλους  και έσφιξε το χέρι πολλών απλών  ανθρώπων που του δήλωσαν τη στήριξή τους.

Στη συνέχεια, πηγαίνοντας  στα μαγαζιά   είχε την ευκαιρία  να

συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες  και να  ακούσει από πρώτο χέρι  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Εκεί, συνάντησε αρκετούς νέους που του ζήτησαν  να μην ξεχάσει το χωριό τους την επομένη των εκλογών  και να είναι έμπρακτα  κοντά στη νεολαία.

Τέλος, φανερά ευχαριστημένος, ο Κώστας Λύρος είπε: « Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ σήμερα  ένα χωριό που με συνδέουν παλιές μνήμες και  πολλοί φίλοι Ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο της Κοινότητας για μια σειρά ζητημάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Άκουσα με προσοχή τις απόψεις των κατοίκων και τα λόγια που μου είπαν οι νέοι του χωριού. Δεσμεύτηκα την επομένη των εκλογών να είμαι δίπλα τους και από κοινού  να δώσουμε λύσεις στα ζητήματα που τους ταλαιπωρούν».