Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:54: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 15:56

Σε Εφορία, ΟΤΕ, Πυροσβεστική, υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας η Χριστίνα Σταρακά

Με επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και επαφές με τους πολίτες στο κέντρο της πόλης συνέχισε την προεκλογική της δραστηριότητα η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά. Από κοινού με υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» επισκέφτηκε διαδοχικά την Εφορία Αγρινίου, τον ΟΤΕ και τράπεζες στο κέντρο της πόλης, ακούγοντας τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους και τις διοικήσεις κάθε οργανισμού.

Η Χριστίνα Σταρακά τόνισε πως ένα μοντέρνο και βιώσιμο Αγρίνιο που θα δίνει έμφαση στην καθημερινότητα και την οικονομική δραστηριότητα θα βοηθήσει τις συνθήκες και την απόδοση της εργασίας όλων των πολιτών.

Στη συνέχεια μετέβη για επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία  Αγρινίου όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Αντιπύραρχο Στυλιανό Φούκα καθώς και τον υποδιοικητή Επιπυραγό Στράτο Πετράκη και πληροφορήθηκε τις δράσεις αλλά και τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος της περιοχής. «Οι τοπικές αρχές είναι κρίσιμο να έχουν άριστη συνεργασία με τα σώματα Ασφαλείας και εγώ προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια την έχω ως Αντιπεριφερειάρχης. Θεωρώ ότι και η επόμενη μέρα του δήμου Αγρινίου θα μας βρει όλους μαζί στον αγώνα για έναν καλύτερο και ασφαλέστερο τόπο», δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος.

Στην συνέχεια η Χριστίνα Σταρακά επισκέφτηκε υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου καθώς και  της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και συνομίλησε με προϊσταμένους και εργαζόμενους σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Η υποψήφια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν στην λειτουργία των υπηρεσιών, στην στελέχωσή τους και τις ανάγκες που υπάρχουν για να καλυφθούν τα αιτήματα των πολιτών.