Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:07: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 09:34

Η Αγρινιώτισσα Ειρήνη Σκανδάλου υποψήφια Ευρωβουλευτής

Η Ειρήνη Σκανδάλου κατάγεται απο το Αγρίνιο και είναι Υποψήφια Ευροβουλευτής με την "Ελλήνων Συνέλευσης". Λίγες μέρες πριν τις εκλογές μίλησε με την Χρύσα Σπαή για τους αναγνώστες του EklogesDytika.gr

skandaloy eirini

Πώς είναι δυνατόν ο Αρτέμης Σώρρας να είναι καταδικασμένος και υποψήφιος ταυτόχρονα στις επερχόμενες ευρωεκλογές;

Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να ρωτήσετε τους θεσμούς του Κράτους και όχι εμάς! Το ότι ο Αρτέμης Σώρρας και ο πολιτικός φορέας ΕΣΥ- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ πήρε την έγκριση του Αρείου Πάγου για να συμμετέχει στις ευρωεκλογές είναι μία ακόμα απόδειξη ότι δεν υπάρχει καμιά καταδίκη, ούτε καν κατηγορία. Οι μόνοι που αναφέρονται στο πρόσωπό του ως κατάδικο είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ο μόνος στόχος τους είναι η εξυπηρέτηση των ιδιωτικών τους συμφερόντων και του καθεστωτικού μηχανισμού.

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές του Κορυδαλλού και η κράτησή του αυτή μπορεί να διαρκέσει έως και 18 μήνες νόμιμα εάν προηγουμένως το κράτος δεν τον οδηγήσει σε δίκη. Η κράτησή του, η ομηρία του αν θέλετε, μόνο ως πολιτική μπορεί να χαρακτηριστεί, ενόψει φυσικά και των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων!

Αν τα οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα ισχύουν, τότε γιατί το κράτος δεν προχωράει στην αξιοποίησή τους;

Αυτό είναι κάτι που επίσης πρέπει να ρωτήσετε το κράτος! Ο Αρτέμης Σώρρας κίνησε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ώστε να δρομολογηθεί η αξιοποίησή τους. Η πρότασή του για τα 600 δις ήταν συγκεκριμένη και κατατέθηκε σε όλους τους αρμόδιους φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό εγκαίρως για να μην προχωρήσουμε στο δεύτερο μνημόνιο. Ο υπουργός οικονομικών, Ιωάννης Στουρνάρας, απάντησε ότι έλαβε την πρόταση και πως θα την προωθούσε στους αρμόδιους οικονομικούς θεσμούς! Από τότε καμία άλλη απάντηση δεν υπάρχει και προχωρήσανε στην υπογραφή του δεύτερου μνημονίου. Ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε μήνυση για εσχάτη προδοσία στους τριακόσιους της Βουλής, τον Πρόεδρο της  Δημοκρατίας και τον Στουρνάρα, μήνυση η οποία ποτέ δεν εκδικάστηκε.  Από κει και πέρα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάθε είδους θα έπρεπε να προχωρήσουν σε έρευνα ώστε να αποκαλύψουν γιατί το κράτος, αλλά και η δικαιοσύνη δεν ανταποκρίθηκαν ώστε να ενημερώσουν τους πολίτες.

Γιατί ο Σώρρας αφού έχει τόσα χρήματα δεν τα προσέφερε στους Έλληνες πολίτες εξαρχής;

Ο Σώρρας δεν έχει χρήματα. Είναι διαχειριστής του συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου.   Το χαρτοφυλάκιο αυτό δεν αφορά χρήματα σε ρευστό ή τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά ομόλογα 3Α+ αμερικανικού δημοσίου, δηλαδή ομολογίες του αμερικανικού δημοσίου και συγκεκριμένα του υπουργείου μεταφορών προς μία εταιρεία που εκπροσωπεί ο Αρτέμης Σώρρας. Επίσης αυτά τα ομόλογα έχουν ήδη κατατεθεί στο όνομα της κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, δηλαδή του ελληνικού έθνους και δεν εμπίπτουν πλέον στην διαχείριση του Αρτέμη, ο οποίος όμως εξακολουθεί να είναι θεματοφύλακας. Για να μετατραπούν τα ομόλογα αυτά σε χρήματα πρέπει να περάσουν από συγκεκριμένη κρατική διαδικασία.  Ακόμα όμως και αν μπορούσε να προσφέρει απλόχερα χρήματα στους πολίτες δεν ήταν η στρατηγική του να το κάνει διότι πολύ απλά σε λίγα χρόνια από τώρα θα βρισκόμασταν ακόμα πιο χρεωμένοι από ότι είμαστε σήμερα.  Έπρεπε η διαδικασία να περάσει από τους κρατικούς θεσμούς ώστε να αποδειχθεί στα μάτια του απλού πολίτη η έλλειψη πολιτικής βούλησης και να εξηγηθούν έτσι όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων δεκαετιών. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της αποστολής του Αρτέμη Σώρρα.

Από πού προέρχονται αυτά τα  ομόλογα;

Ο Αρτέμης Σώρρας έχει πολλές φορές αναφερθεί σε αυτό. Τα ομόλογα αυτά αφορούν χρήματα των Ελλήνων μέσα από τα παγκόσμια ταμεία. Είναι χρήματα των Ελλήνων που απλά ο Αρτέμης Σώρρας ως αιχμή δόρατος ενός τεράστιου μηχανισμού, τα έφερε στους Έλληνες και μαζί με αυτά όλες τις αποδείξεις για όλες τις παγκόσμιες συμφωνίες που αφορούν τον Έλληνα πολίτη και που μέχρι σήμερα δεν γνώριζε.

Κάποιοι πολιτικοί παράγοντες σας κατηγορούν ως φασίστες. Τι έχετε να πείτε;

Είναι πάγια τακτική της πολιτικής αλλά και των ΜΜΕ να χαρακτηρίζουν και να δαιμονοποιούν οτιδήποτε απειλεί το καθεστώς με σκοπό να απομακρύνουν τους πολίτες από την πραγματική πηγή της πληροφορίας. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ένας τεράστιος οργανισμός με 400 αυτόνομους τοπικούς οργανισμούς σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, απόλυτα νόμιμους, με καταστατικό ίδρυσης με σφραγίδα πρωτοδικείου και σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδος. Οι μόνες ενέργειες στις οποίες προβαίνουν οι οργανισμοί μας είναι νομικές και ενημερωτικές. Για οτιδήποτε προωθούμε έχουμε την έγκριση του Κράτους. Αντίθετα κάποιες άλλες οργανώσεις μέσα στη χώρα μας επιχειρούν και καταστρέφουν τα γραφεία μας και παραδόξως η αστυνομία δεν προχωρά σε διερεύνηση αυτών των περιστατικών.

Ποιοι είναι οι στόχοι του πολιτικού φορέα μπαίνοντας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο;

Είναι γεγονός ότι οι προηγούμενοι εκπρόσωποι του ελληνικού έθνους τόσο στη Βουλή των Ελλήνων όσο και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δεν έπραξαν προς όφελος του πολίτη.  Είναι πασίγνωστο πλέον ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν έχει συσταθεί ποτέ σε σώμα! Ενώ υπάρχει ΦΕΚ διάλυσης της Βουλής δεν υπήρξε ποτέ ΦΕΚ σύστασης της Βουλής! Αντιθέτως το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο συστήνεται σε σώμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εκλογή των ευρωβουλευτών.

Η Ελλήνων Συνέλευσις μπαίνοντας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα διεκδικήσει την ανάδειξη κρυφών συμφωνιών, του ιδρυτικού κοινοπρακτικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να αποδειχθεί ο ρόλος των κρατών μελών και  των δικαιωμάτων τους, καθώς επίσης και οι λόγοι για τους οποίους η Ελλάδα, ενώ θα έπρεπε να είναι ισότιμο μέλος, δεν απολαμβάνει ίσης μεταχείρισης.  Πώς είναι δυνατόν  οι εταίροι αυτής της κοινοπραξίας να εθελοτυφλούν όταν τα σύνορα της Ελλάδος και κατά συνέπεια της Ένωσης είναι διάτρητα;  Πώς είναι δυνατόν να προσβάλλονται τα δικαιώματα του ανθρώπου και οι θεμελιώδεις ελευθερίες του όπως ορίζονται από συμβάσεις υπογεγραμμένες τόσο από την Ελλάδα όσο και από τα υπόλοιπα κράτη - μέλη και που διαρκώς ανανεώνονται έως και πολύ πρόσφατα;  Για ποιο λόγο τα εγκεκριμένα ποσά των γερμανικών αποζημιώσεων δεν φτάνουν στην Ελλάδα μετά τις αποφάσεις των Ελλήνων ευρωβουλευτών οι οποίοι δεν τις διεκδικούν;  Για ποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται η γενοκτονία των Ποντίων με φαινόμενο την απουσία του μεγαλύτερου ποσοστού των Ελλήνων και Κυπρίων ευρωβουλευτών από όλες τις παρατάξεις όταν ήρθε ως θέμα ημερήσιας διάταξης το συγκεκριμένο, ενώ οι παρόντες το καταψήφισαν; Γιατί παρατηρούμε διαφορετικό φορολογικό καθεστώς μέσα σε μία κοινοπραξία; Γιατί ενώ ακούμε για επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο σε ένα διαρκώς αυξανόμενο χρέος χάνοντας και ότι είχε εδραιωθεί στο παρελθόν; Είναι πολλά τα θέματα που η Ελλήνων Συνέλευσις θα ανακινήσει με την είσοδό της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο κυριότερος όμως στόχος της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η Ένωση όλων των Ελλήνων για τη διεκδίκηση των δικαίων τους και κατά συνέπεια όλων των Ευρωπαίων πολιτών. Και όλα τα παραπάνω έχοντας υπογράψει συμβολαιογραφική πράξη δέσμευσης και  παραίτησης  σε περίπτωση που εκλεγμένος υποψήφιος δεν υλοποιήσει τα δέοντα.

Ευχαριστούμε την υποψήφια Ευρωβουλευτή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Ειρήνη Σκανδάλου για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 10:52