Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:20: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 18:10

Στη πλατεία Δημάδη η προεκλογική συγκέντρωση της Αριστερής Παρέμβασης (Τετ 22/5/2019 19:00)

Προεκλογική συγκέντρωση της Αριστερής Παρέμβασης – Αντικαπιταλιστικής Κίνησης στην Δυτική Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημάδη, στο Αγρίνιο την Τετάρτη 22/5 στις 19:00

Η ανακοίνωση:

«Λίγες μέρες πριν την μάχη των περιφερειακών εκλογών, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της αντικαπιταλιστικής αριστεράς έχουν εντείνει την παρέμβαση τους τόσο στην Πάτρα αλλά και σε μια σειρά πόλεις και χωριά της Δυτικής Ελλάδας. Καθημερινά, τα μέλη του περιφερειακού σχήματος ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – Αντικαπιταλιστική κίνηση στην Δυτική Ελλάδα ξεχύνονται στους δρόμους, στους χώρους δουλειάς και στις λαϊκές γειτονιές συνομιλώντας με πλήθος κόσμου, με την ανταπόκριση να είναι μεγάλη.

Σε αυτά τα πλαίσια οργανώνουμε κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις σε:

Πάτρα την Τρίτη 21/5 στις 19:00 στην πλατεία Γεωργίου
Αγρίνιο την Τετάρτη 22/5 στις 19:00 στην πλατεία Δημάδη
Πύργο την Τετάρτη 22/5 στις 19:00 στην αίθουσα ΠΕΠ

για να αναδείξουμε τις πολιτικές μας θέσεις και την πρότασή μας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 26/5. Στις εκδηλώσεις σε Πάτρα και Αγρίνιο θα τοποθετηθεί ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας Χρήστος Κοσίνας και στον Πύργο ο Βασίλης Κακαρούμπας, μέλος της ομάδας συλλογικής εκπροσώπησης της κίνησης καθώς και άλλοι υποψήφιοι.

Σαν ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – Αντικαπιταλιστική κίνηση στην Δυτική Ελλάδα , απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον λαό και την νεολαία της περιφέρεας να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις μας για να συζητήσουμε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, για τις θέσεις της κίνησής μας στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, για την πολιτική μας πρόταση, για να εξοπλιστούν οι αγώνες του «δεν πάει άλλο», με το «να πάει αλλιώς».»