Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:57: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 16:55

Επίσκεψη Γ. Παπαναστασίου στην Ένωση Αγρινίου

Η αγροτική πολιτική του Δήμου Αγρινίου και η ενδυνάμωση της θεσμικής συνεργασίας με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, στο επίκεντρο της επίσκεψης του δημάρχου.

Ως «ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική» χαρακτηρίστηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στα γραφεία της Ένωσης Αγρινίου, κατά την επίσκεψη του δημάρχου κ. Γιώργου Παπαναστασίου, ο οποίος και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο τόσο τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα θητεία του όσο και εκείνες που έχει δρομολογήσει για την επόμενη περίοδο.

Ο κ. Παπαναστασίου εστίασε στην καλή συνεργασία που υπήρξε με τον Συνεταιρισμό, επισημαίνοντας την ανάγκη αυτή η συνεργασία να ενισχυθεί, να επεκταθεί σε σειρά άλλων δράσεων και κοινών πρωτοβουλιών, πάντα σε θεσμικό πλαίσιο, όπως άλλωστε τόνισε και ο πρόεδρο της Ένωσης κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, αναφερόμενος σε επιμέρους τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξει συμπόρευση.

Η κοινή διαπίστωση ότι στην αγροτική μας περιοχή υπάρχουν πολλά που πρέπει και μπορεί να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν για την συνολική αναβάθμιση του χώρου, αποτέλεσε το κεντρικό συμπέρασμα της συνάντησης. Επίσης, συζητήθηκαν σκέψεις και προτάσεις για την ουσιαστική υποστήριξη του αγροτικού κόσμου και το πώς ο Δήμος Αγρινίου δύναται να αξιοποιήσει δυνατότητες που πλέον δημιουργούνται, ώστε να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σ’ αυτή την προσπάθεια.