Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:10: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 15:13

Αισιοδοξία για νίκη στην παράταξη Σπηλιόπουλου «Πρόγραμμα για την ανάδειξη της Αρχαίας Ολυμπίας»

«Δυναμώνει η υποψηφιότητα του Κ. Σπηλιόπουλου και στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας, κάτι που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για νίκη στις προσεχείς εκλογές», δήλωσε σήμερα κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ», Π. Παπαδούρης.

Σε συνέχεια της ανάδειξης του προγράμματος της παράταξης και των στόχων της, ο κ. Παπαδούρης αναφέρθηκε στην Αρχαία Ολυμπία, λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Ελάχιστες περιφέρειες σε όλη την Ευρώπη έχουν το προνόμιο να διαθέτουν ένα τοπόσημο τόσο ισχυρό σε παγκόσμια κλίμακα όσο η Αρχαία Ολυμπία. Αυτό το προνόμιο το έχουμε αφήσει αναξιοποίητο.  Εκπονούμε σε συνεργασία με την Εθνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή κοινό πρόγραμμα για την περαιτέρω ανάδειξη της Αρχαίας Ολυμπίας, ως μοναδικού σε παγκόσμια κλίμακα φάρου αθλητισμού και ειρήνης. 

Ταυτόχρονα αναγνωρίζουμε ότι το πιο ισχυρό τοπόσημο που διαθέτει η Δυτική Ελλάδα είναι η αρχαία Ολυμπία. Η Περιφέρεια οφείλει να ξεκινήσει τη δράση της από αυτό το σημείο».

Υπενθυμίζεται πως απόψε θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του κ. Σπηλιόπουλου στην Ηλεία και συγκεκριμένα στον Πύργο, στις 20:30, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.