Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:25: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 18:29

Με απόλυτη επιτυχία η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου στους ετεροδημότες στην Αθήνα

Την Κυριακή 12/5/2019 και ώρα  12 μ.μ.  πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία   στην αίθουσα «Απόλλων» του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, στην Αθήνα, η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, Κώστα Λύρου, στους ετεροδημότες  του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, που διαμένουν στην Αθήνα.

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα , με παλμό και θέρμη και  πέραν κάθε προσδοκίας προσέλευση,   τον κ. Κώστα Λύρο προλόγισε  ο πρόεδρος του συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ» αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Αντύπας.

Στην ομιλία του, ο   Κώστας Λύρος,  ανέπτυξε  στους συμπατριώτες του τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», που αναφέρονται στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Στη συνέχεια, συνομίλησε  μαζί τους  και αντάλλαξαν απόψεις  για  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο τόπος. Του  εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους  στο πρόσωπό του και την αμέριστη  στήριξη  στον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».

Στην ομιλία το παρών έδωσαν  ο πρώην υπουργός και φίλος  Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο επίσης στενός φίλος του υποψήφιου Δημάρχου δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος με θερμά λόγια προλόγισε τον υποψήφιο και δήλωσε την δημόσια στήριξή του, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ (Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) Γιώργος Καρανίκας, ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Φεύγας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Μελάς, η Δόμνα Κυρζοπούλου συζ. του υποψήφιου  βουλευτή Σπήλιου Λιβανού και υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι.