Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:57: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 12:48

Συνεχίζει τις περιοδείες του σε Δ.Δ. του Δήμου Αγρινίου ο Σταύρος Καμμένος

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Σταύρος Καμμένος

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου Σταύρου Καμμένου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκε τη Ρίγανη, τη Γουριώτισσα, τα Όχθια και την Κυψέλη.

Ο κ. Καμμένος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των περιοχών, αυτών και να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» .

Κοινή  διαπίστωση,  οι ανύπαρκτες υποδομές, η αδιαφορία, η εγκατάλειψη και η απραξία της δημοτικής αρχής, η οποία όπως τόνισε ο κ.Καμμένος «δείχνει ανήμπορη να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της».

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος της ύδρευσης που αντιμετωπίζει η περιοχή της Ρίγανης με τον κ.Καμμένο να δηλώνει ότι θα είναι η πρώτη προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής.

Μια μέρα πριν, ο κ.Καμμένος με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του  επισκέφτηκε την ΔΕ Παρακαμπύλιων (Πεντάκορφο, Κυπάρισσο, Ποταμούλα, Αμπέλια),  όπου άκουσαν με προσοχή τις ανησυχίες και τα αιτήματα των κατοίκων.Μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε το κυρίαρχο αίτημα τους,  που δεν είναι άλλο άλλο από την άμεση συνέχιση των εργασιών, την συνέχιση της χρηματοδότησης και την ολοκλήρωση της Εθνικής Οδού Αγρινίου-Καρπενησίου,  τουλάχιστον στα όρια της ΔΕ Παρακαμπυλίων .Έργο που θα βγαλει απο την απομόνωση και θα δώσει ανάπτυξη στην περιοχή.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 22:52