Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:52: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 18:35

Νίκος Καραπάνος: Ο "πολιορκητικός κριός" του Κώστα Λύρου ..εν δράσει!

Με αφορμή την τελευταία βαρύγδουπη και προπαγανδιστικη ανακοίνωση του ανύπαρκτου συνδυασμού "Η Κοινωνία Μπροστά" ένα έχουμε να δηλώσουμε στον κ. Παπαδόπουλο!

Ο,τι και να κάνεις , όσο και να γράψεις "μεγάλε" σε πήραν χαμπάρι! 

Είναι πρόδηλο οτι δεν είσαι τίποτε άλλο απο "πολιορκητικός κριός" του Κώστα Λύρου!

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που είστε σοβαροί ορισμένοι και εξάλλου για αυτό ούτε που σας πέρασε απο το μυαλό να έχετε επικεφαλής στον κομματικό συνδυασμό τον κρατικοδίαιτο Παπαδόπουλο.... προσέξτε!

Κάθε δήλωση του κ. Παπαδόπουλου δεν γίνεται τυχαία αλλά τουναντίον στοχεύει να κατεβάσει τα ποσοστά του δικού σας εκλεκτού προς όφελος του Κώστα Λύρου!

Ο κ. Παπαδόπουλος είναι προφανές οτι θέλει μόνο να εκλεγεί ο ίδιος και να καταγράψει ο συνδυασμός μικρότερα ποσοστά απο ότι πήρε εκείνος στις προηγούμενες εκλογές για να σας αποδείξει οτι μόνο αυτός θα ήταν η ιδανική επιλογή για επικεφαλής! 

Mοναδική του αγωνία είναι αυτή και ο κ.  Καραπάνος!

Αλήθεια εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ έχετε ακούσει οτι έχει μοιράσει και τις Αντιδημαρχίες του Λύρου; 

Έχετε ακούσει ας πούμε την σχετική φημολογία οτι έχει κανονίσει ακόμα και τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σκαρμούτσο ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών σε περίπτωση που θα κέρδισε ο Λύρος;  Ισχύει αυτό; 

Πάνο Παπαδόπουλε λίγο ντροπή δεν έχεις επιτέλους ; 

Ασχολήσου με το Νοσοκομείο που το έχεις τέσσερις μήνες τώρα στον αυτόματο πιλότο για να κυνηγάς τον Δήμαρχο Μεσολογγίου!

Μιας και  και σε προηγούμενη ανακοίνωση σου  μίλησες  για βραβεία.... εμείς θα σου θυμίσουμε όχι ποιο βραβείο διεκδικείς αλλά πιο έχεις σηκώσει  εδώ και χρόνια και με τα δυο χέρια! 

 Θυμίζουμε λοιπόν προσωπικά σε εσένα και στην κοινωνία οτι  επάξια έχεις κατακτήσει το βραβείο  του  πιο "αποτυχημένου" Διοικητή νοσηλευτικής μονάδας ενώ παράλληλα είσαι  ο μοναδικός απο το ΣΥΡΙΖΑ  που  έχει επιβεβαιώσει τον "μύθο" οτι οι αποτυχημένοι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που γίνονται είναι Διοικητές ή Υποδιοικητές Νοσοκομείων!